gay dating in new mexico Hem > Falkenberg > Aktuellt > Fem snabba frågor till rektorn

Fem snabba frågor till rektorn

binary options trading signals software free Marie Andersson är tillbaka på Drottning Blankas Gymnasieskola i centrala Falkenberg, fast numera är hon rektor på den skola där hon tidigare arbetade som lärare.

https://www.tuseguro.com/kambjasie/4597 http://www.mentzer-consult.de/?afinoes=binary-options-trading-signals-system&536=49 Hur är det att vara tillbaka?
Jag trivdes väldigt bra när jag tidigare jobbade som lärare på skolan och när jag fick erbjudandet  att komma tillbaka som rektor kändes det som en spännande utmaning. Läsåret har varit intensivt med mycket nytt att sätta sig in i, men framför allt har det varit väldigt roligt.

rencontres seniors 29 Marie Andersson

http://mediaeffectivegroup.pl/?jiiopaa=opcje-binarne-darmowy-depozyt&382=a9 Hur ser du på din roll som rektor?
Jag försöker vara en synlig och tillgänglig rektor. Jag sitter centralt i huset och får därför en nära kontakt med både lärare och elever. Det är viktigt att jag finns mitt i verksamheten.

http://talkinginthedark.com/zithromax-generic-without-prescription/ Vad har ni fokuserat på under läsåret?
En intressant del är att vårt projekt Välmående ger resultat. Det är två förstalärare som håller i projektet och jobbar med att stärka elevers välmående och självkänsla. Lite kort så handlar det om att göra eleverna medvetna om hur de kan påverka sin studiesituation, för mår eleverna bra är det är det lättare att prestera.

opcje binarne a podatek Hur upplever du studiemiljön?
Stämningen är väldigt god och det är något som våra elever alltid lyfter fram när de pratar om vår skola. De känner sig trygga och tycker att de har bra relationer till sina lärare. Vår lärarkår är väldigt engagerad och vi pratar mycket om vikten av relationsbyggande. Det är ett stort fokus för oss och det ger eleverna alla förutsättningar för att få en bra studiesituation. Det gör att jag som rektor känner mig trygg i det arbetet vi gör för att eleverna ska nå sina mål.

binäre optionen charts Men det händer också mycket utanför skolan?
Vi tycker att det är viktigt att våra elever får komma ut och pröva sina kunskaper utanför skolans väggar. Vi har bl.a. haft elever som har varit med på Frisör-SM i Stockholm där de tog hem flera segrar och pallplatser. I maj har elever från Hotell- och turismprogrammet  mujer soltera panama Turism och resor, varit i London, där de bland annat   testade att vara guider. Även eleverna på det Estetiska programmet  internet dating barcelona Design och inredning gör externa insatser här i Falkenberg, där de bland annat sköter skyltningen på ett köpcenter.Tillbaka