buy cheap premarin online Hem > Falun > Aktuellt > Vill öka ungas inflytande

https://www.tuseguro.com/kambjasie/4849
UF_foretag

Vill öka ungas inflytande

http://bti-defence.com/language/en/portfolio/di-optics-dcl120/ follow Samir, Halil och Alin från Drottning Blankas Gymnasieskola i Falun brinner för att öka ungdomars inflytande i samhället. Därför ha de startat ett UF Företag som heter Politisk KunskapsArena och har som mål att öka ungas intresse för politik.

dating site free trial period

http://irvat.org/viewtopic.php?p=38001 Enligt den marknadsundersökning som eleverna har gjort skulle 40 procent av deras respondenter rösta blankt om det var val idag. Deras affärsidé är att anordna politiska debatter för att få unga att bli mer intresserad av politik och rösta i valet 2018.

ukrainische frau kennenlernen kostenlos – Det bästa med vårt demokratiska samhälle är att alla får tycka och säga vad de vill. Jag tycker att man ska ta vara på den chansen att få sin röst hörd, säger Samir till P4 Dalarna.

see Efter jul kommer de anordna en nationell debatt i Falun, där de bjuder in representanter från riksdagspartiernas ungdomsförbund. Där kan unga ställa frågor och bli mer insatta i de olika partiernas politik.

Tadalafil Oral Strips Buy 20 MG Både SR P4 och Dalademokraten har uppmärksammat deras företag och nyligen blev de utsedda till finalister i kategorin ”Årets idé” av Sveriges Ungdomsentreprenörer. Omröstningen pågår fram till 20 november.

http://drybonesinthevalley.com/?tyiuds=richest-forex-traders-in-south-africa Här kan ni rösta på våra elever: https://sue.fryshuset.se/Tillbaka


Fler nyheter från Falun

Vill öka ungas inflytande