http://mohsen.ir/?danilov=ثنائي-مراجعة-خيار-الروبوت-من-قبل-binaryoptions.net.au Hem > Göteborg > Aktuellt > Aida Dervisic är ny rektor på Drottning Blanka i Göteborg

Aida Dervisic är ny rektor på Drottning Blanka i Göteborg

Aida Dervisic är ny rektor på Drottning Blanka i Göteborg

http://documentalqueridowatson.es/pizdyhov/8106 Aida Data entry operator job in gwalior Aida Dervisic är ny rektor på Drottning Blankas Gymnasieskola i Göteborg. Efter bara tre veckor på skolan känner hon redan att hon har hittat hem.

http://leitensoftware.de/?rrte=flirten-als-frau-mit-frau&9db=07 – Det känns otroligt bra att vara här. Det finns en välkomnande atmosfär på skolan och en anda som gör att jag känner mig väldigt motiverad att fortsätta utveckla skolan tillsammans med medarbetare och elever, säger hon.

click Aida Dervisic kommer närmast från en tjänst som rektor på en kommunal gymnasieskola i Falköping. En fråga som hon kommer att ha extra stort fokus på i sin nya rektorstjänst är elevhälsan.

http://tennisclubpaimpol.fr/bisese/2380 – Jag har jobbat som kurator och har även en socionomutbildning i grunden, så frågor som rör elevernas välmående ligger mig varmt om hjärtat. Jag har jobbat inom psykiatrin i flera år, men målet har alltid varit att komma tillbaka till skolan, det är här jag vill göra skillnad, säger hon.

enter site – Sen kommer jag givetvis att jobba med alla delar av verksamheten och dess utmaningar. Elevhälsan är en av flera viktiga delar för att helheten ska fungera.

get paid for dating mens Att hon till slut hamnade på just Drottning Blanka var ingen slump.

here – Jag tilltalas av hur AcadeMedia jobbar med sitt systematiska kvalitetsarbete och de program som finns här på Drottning Blanka passar mig perfekt, det är områden som jag är väldigt intresserad av, säger Aida Dervisic.

zuleikha robinson dating På Drottning Blanka i Göteborg finns flera olika program och inriktningar. Samhällsvetenskap med inriktning beteendevetenskap, estetprogrammet med inriktningarna bild- och formgivning, modedesign och design och inredning, ekonomiprogrammet med juridikinriktning och hantverksprogrammet med inriktning hår- och makeupstylist. När Aida Dervisic ska beskriva sig själv som rektor och ledare återkommer hon till orden samarbete och relationer.

IQ Option è un broker ampiamente conosciuto e in forte crescita per il commercio con opzioni binarie. Le Top 10 des brokers pour les futures trading. – Jag är mån om att skapa en vi-känsla och att göra saker tillsammans. Mitt uppdrag på Drottning Blanka handlar inte om mig, det handlar om oss, och jag har en förväntan på både elever och medarbetare att de ska vara nyfikna och ha en vilja att utvecklas. Jag tror att man når bäst effekt när man involverar alla på skolan i utvecklingsarbetet, säger hon.

http://metodosalargarpene.es/ebioer/125 – Under våren kommer jag att lägga mycket tid på att lära känna verksamheten. Jag måste anpassa mig efter den organisation jag hamnat i, och tillsammans med våra medarbetare sätta mål som leder till högre kvalitet. Jag ser tydligt att skolan redan jobbar bra inom många områden, nu handlar det om att finslipa och det ska bli väldigt roligt, säger Aida Dervisic.Tillbaka