Välkommen till DBGY Falkenberg!

forex money converter

En gymnasieskola mitt i centrala Falkenberg!

köp ambien Drottning Blankas Gymnasieskola i Falkenberg ligger centralt intill torget i fräscha lokaler. Som elev hos oss kan du se fram emot en spännande gymnasietid. Vår skola har en skön atmosfär som gör det lätt för dig att utvecklas och trivas. Här finns mycket kreativitet och skaparglädje tillsammans med teoretisk förankring.

migliore linee operazioni binarie Engagerade och duktiga lärare delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att du ska lyckas nå dina mål, vare sig det handlar om vidare studier eller ett yrkesliv i Sverige eller internationellt. För oss är det viktigt att erbjuda dig en bra grund att stå på för dina vidare studier, ditt yrkesliv och för din personliga utveckling.

click Välkommen till oss!

Inte nöjd med ditt gymnasieval?

enter site Om du inte är nöjd med ditt gymnasieval är du varmt välkommen till oss. Vi har fortfarande några platser kvar på våra program.

follow link Låter detta som något för dig? Ta i så fall kontakt med mig, så pratar vi om dina behov och din framtid. Det går bra att ringa, mejla eller smsa.

go to site Vänliga hälsningar,
Per-Henrik Beischer, rektor
per-henrik.beischer@dbgy.se
Våra program
Aktuellt

Falkenberg på Instagram@drottningblankafalkenberg