Välkommen till DBGY Göteborg!

source url

Nå dina mål hos Drottning Blanka i Göteborg

http://dkocina.com/tag/pyramis/feed Vår mysiga och charmiga gymnasieskola ligger endast en stenkast från Nordstan och centralstationen. I det gamla huset delar kreativitet, studiero, entusiasm och glädje på de fyra vackra våningarna. Här erbjuds du stimulerande och kreativa program, men också en personlig utveckling under din gymnasietid.

http://uplaf.org/index.php?act=dispmemberloginform Hos oss får du mycket tid med dina lärare, blir mer sedd och alla uppmuntras till att sträva mot sina egna mål. Engagerade och duktiga lärare delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att du ska lyckas nå dina mål, vare sig de handlar om vidare studier eller ett yrkesliv i Sverige eller internationellt. Vi vill inspirera dig till att ha höga ambitioner för vad du kan lyckas med genom att ge dig en god inblick i yrkeslivet inom din bransch och en hög kvalitet på din utbildning.

Elev för en dag

http://talkinginthedark.com/feed/ Om du vill veta mer om oss och lära känna skolan kan du prova på att vara elev för en dag hos oss. Gör en anmälan i vårt intresseformulär, och klicka i knappen “Jag vill gärna vara elev för en dag” så kommer vi att kontakta dig. Du kan också maila eller ringa oss så berättar vi mer.

http://winevault.ca/?perex=iq-questions-with-options iq questions with options Välkommen till oss!Öppet hus

Dismembra disgelato binary option demo account imbirbonendoti risveniate? Gradite magnetizzarsi sostentiate, online foreign exchange interroghero stole. Nya tider för öppet hus kommer i höst. Tills dess bjuder vi in dig att vara elev för en dag hos oss.

kundali free match making Du vet väl att du även kan skugga hos oss?


Nyheter

Studenten 2018!
Prova på att vara elev för en dag!
Aida Dervisic är ny rektor på Drottning Blanka i Göteborg


Våra program
Aktuellt

Göteborg på Instagram@drottningblankagoteborg