Välkommen till DBGY Kungsbacka!

Med utbildning i verkligheten

Välkommen till en kreativ och studieinriktad skola med internationella kontakter och många samarbetspartners. Vi finns nära allt, mitt i centrum vid Lindens torg.

Skolan har ett många givande samarbeten med näringslivet, vilket bidrar till bra och unik praktik, arbete med internationella projekt, kontakter för ett fortsatt yrkesliv samt även sponsring med speciella material och produkter som vi använder i undervisningen.

Vår skola i Kungsbacka har varje år en modevisning och utställning där elever från skolans alla program hjälps åt att visa sina kunskaper. Elever från Management är konferencierer, modeelever visar upp sina kollektioner och våra frisör eller hår- och makeupstylister står för styling och hår. Här kan du se ett smakprov på Kungsbackas årliga Vårsalong.

Varmt välkommen till oss!

Inte nöjd med ditt gymnasieval?

Om du inte är nöjd med ditt gymnasieval är du varmt välkommen till oss. Vi har fortfarande platser kvar på vårt ekonomiprogram (EKEKO), vi har också startat upp Diplomerad Gymnasiekonom. För dig som drömmer om att bli stylist har vi även platser kvar på vårt stylistprogram (HVSTY).

Är du nyfiken på oss? Då får du gärna komma på besök för att se hur vi har det på vår skola. Ta kontakt med mig, så pratar vi om dina behov och din framtid. Det går bra att ringa, mejla eller smsa.

Vänliga hälsningar,
Sebastian Osbeck, tf rektor
070-787 55 90
sebastian.osbeck@dbgy.se
Våra program
Aktuellt

Kungsbacka på Instagram@drottningblankakungsbacka