Välkommen till DBGY Kungsbacka!

go site

Med utbildning i verkligheten

opcje binarne z niskim depozytem Välkommen till en kreativ och studieinriktad skola med internationella kontakter och många samarbetspartners. Vi finns nära allt, mitt i centrum vid Lindens torg.

see url Skolan har ett många givande samarbeten med näringslivet, vilket bidrar till bra och unik praktik, arbete med internationella projekt, kontakter för ett fortsatt yrkesliv samt även sponsring med speciella material och produkter som vi använder i undervisningen.

best binary option broker uk Vår skola i Kungsbacka har varje år en modevisning och utställning där elever från skolans alla program hjälps åt att visa sina kunskaper. Elever från Management är konferencierer, modeelever visar upp sina kollektioner och våra frisör eller hår- och makeupstylister står för styling och hår. Här kan du se ett smakprov på Kungsbackas årliga Vårsalong.

Elev för en dag

go Om du vill veta mer om oss och lära känna skolan kan du prova på att vara elev för en dag hos oss. Gör en anmälan i vårt intresseformulär, och klicka i knappen “Jag vill gärna vara elev för en dag” så kommer vi att kontakta dig. Du kan också maila eller ringa oss så berättar vi mer.

rencontre femme d'el jadida source site Vänliga hälsningar,
Sebastian Osbeck, tf rektor
072-453 74 83
sebastian.osbeck@dbgy.se

http://battunga.com.au/?giopere=come-funziona-iq-option&aa4=8f Varmt välkommen till oss!Öppet hus

http://parklane.on.ca/?wordfence_lh=1 Nya tider för öppet hus kommer i höst. Tills dess bjuder vi in dig att vara elev för en dag hos oss.

rencontres femmes var Du vet väl att du även kan skugga hos oss?


Nyheter

Elev för en dag och öppet hus!
Ekonomiprogrammet – nu en certifierad utbildning!
Årets vårsalong – 23/5 2017


Våra program
Aktuellt

Kungsbacka på Instagram@drottningblankakungsbacka