Nyheter

Öppet hus

köpa Viagra mot postförskott Den 4e maj kl:18.00-19.30 bjuder vi in till öppet hus. Elever, lärare och rektor finns förstås på plats för att svara på dina frågor om vår skola och våra utbildningar:

orari mercati binarie Samhällsvetenskapsprogrammet (Uniform och beteende),
Estetiska programmet (Grafisk formgivning och reklam eller Design och inredning),
Hantverksprogrammet (Hår- och makeupstylist)

etica opzioniebinaria Varmt välkommen!

Elev för en dag

auto opzioni binarie vero o falso Vill du känna in programmen och vår skola men har svårt att komma till våra öppna hus? Då rekommenderar vi dig att boka in ett personligt skolbesök under dagtid. Kontakta skolan för att boka en tid, du finner skolans kontaktuppgifter här.

En skola som brinner för mänskliga rättigheter

http://ayto-daganzo.org/?kefir=iqoption-contatti&18b=5e iqoption contatti Drottning Blankas Gymnasieskola i Lund är en av 21 skolor i Sverige som samarbetar med Amnesty kring mänskliga rättigheter. Detta uppmärksammades nyligen av Academedia i en artikel. Samarbetet innebär att frågor som rör mänskliga rättigheter ska ha en central roll i undervisningen. Läs artikeln här!

DBGY Lund utan anmärkning vid Skolinspektionens tillsyn

top opçőes binárias Under mars månad genomfördes en tillsyn av skolan som berörde områdena: Undervisning och lärande, Trygghet, studiero och åtgärder mot kränkande behandling samt Styrning och utveckling av verksamheten. Tillsynen innefattade dokumentationsgranskning, besök på skolan och även intervjuer med elever, lärare, rektor och elevhälsa. Skolinspektionens beslut innebär att DBGY Lund uppfyller kraven i författningarna inom granskade områden och är ett kvitto på det goda kvalitetsarbete som skolan bedriver.

binary options demo platform Alla huvudmän, alltså kommuner, utbildningsföretag och andra organisationer som driver skolverksamhet får besök från Skolinspektionen under en treårsperiod från och med 2015. Tillsynen bidrar till trygg miljö, goda kunskapsresultat och en likvärdig skola för alla elever. Tillsynen utgår från de lagar och regler som gäller för den granskade verksamheten.

Stylist-SM 2016

metatrader binäre optionen Finalen i årets Stylist-SM gick av stapeln i Göteborg den 8 april och så här gick det i finalen!  Vi säger stort grattis till DBGY Helsingborg som placerade sig på tredje plats med Merkurius! Mer information, bilder och film finns på tävlingens egen hemsida http://stylistsm.se/

Bästa pris för Inderal på nätet IMG_1259

opzioni binarie strategia martingala Deltävlingen hölls i Lund och här kan du titta på filmen från deltävlingen.

Drottning Blankas elevsalong

http://jaholtom.com/?binarit=http-www-msn-com-it-it-pc-sky2%26ocid-sky2dhp%26osmkt-it-it&601=71 http www msn com it it pc sky2&ocid sky2dhp&osmkt it it Varför inte boka tid på Drottning Blankas elevsalong? Eleverna håller normalt salongen öppen på tisdagar mellan kl 14.00 och 16.30. Titta på vår Salongsmeny. Välkommen med din bokning på stylistsalong@dbgy.se

Stylist på DBGY i Lund

binär optionen legal På Drottning Blankas Gymnasieskola i Lund har du möjlighet att bli diplomerad hår- och makeupstylist. Vill du utbilda dig till stylist? Läs mer här!

http://swazilandforum.com/?n=bd-swiss-trading-opinioni bd swiss trading opinioni HVSTY_Lund_403x403_WEBB

Våra stylister har en egen hemsida. Titta gärna in på den och låt dig inspireras! Titta på film från vår epokmodeshow – Mode genom tiderna och vår inspirationsfilm om att plugga till Stylist på DBGY i Lund

Är du nyfiken på vad vi gör på våra program?

binäre optionen mit demokonto Titta på vår egen film om våra program här!

DBGY i Lund har verksamhet på två adresser:

autopzioni binarie forum -Mårtenstorget 11, telefonnr 046-16 29 36
-Skomakaregatan 12, telefonnr 046-16 29 31

Våra program

Aktuellt

Lund på Instagram@drottningblankalund