Välkommen till DBGY Stockholm!

http://www.youngasianescorts.co.uk/?baletos=%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%8A%D8%AC%D9%8A%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9&91e=0b

Bättre resultat genom engagemang

http://www.ecoshelta.com/?kampys=opzioni-binarie-strategia-bande-di-bollinger&6cf=5c Vi öppnade portarna till Drottning Blankas Gymnasieskola i Stockholm hösten 2013 och erbjuder dig utbildningar som ger stora möjligheter inför framtiden. Vi håller till i fina lokaler på Fyrvaktarkroken 13 i Enskededalen. I vår egna matsal tillagas maten på plats av våra kockar. Vi har även stora gemensamma ytor med plats för gym, bibliotek och café.

enter Hos oss får du mycket tid med dina lärare, blir mer sedd och alla uppmuntras till att sträva mot sina egna mål, samt får en personlig utbildning där du själv kan påverka mycket. Vi har engagerade lärare och mentorer som från första dagen handleder dig i dina studier för att du ska lyckas. Vi deltar aktivt i vårt närsamhälle med studiebesök och praktik som ett naturligt inslag i utbildningen. På samhällsprogrammet fördjupar du dig i aktuella samhällsfrågor utifrån teori och metod inom kriminologi. På ekonomiprogrammet får du chansen att starta och driva ett eget företag inom Ung Företagsamhet. På vårdprogrammet åker du på en resa till Torpshammar där du tillsammans med dina klasskamrater får öva på er profil akutsjukvård och räddningsmedicin och har även regelbundna katastrofövningar och praktik.

Options trading aapl november På Drottning Blankas Gymnasieskola i Stockholm arbetar vi även med det globala engagemanget. Hösten 2017 startar vi ett utbyte med en av Indiens högst rankade gymnasieskolor, The Shri Ram School, där sexton elever i år 2 och 3 och tre lärare på samhällsprogrammet och ekonomiprogrammet åker till New Delhi i tio dagar för att delta i undervisning och aktiviteter kopplade kursernas och programmets mål och beteendeinriktning. Se gärna bilder därifrån under Nyheter!

Data entry jobs from home in jabalpur Välkommen till Drottning Blanka Stockholm!Öppet hus

enter site Håll utkik här efter vårens öppet hus-tider som dyker upp inom kort!

go to link Du vet väl att du även kan skugga hos oss?


Nyheter

Elevambassadörerna firar…
Skypelektion med Indien!
Samhällsprogrammet Beteende & Kriminologi


Våra program
Aktuellt

Stockholm på Instagram@drottningblankastockholm