Information för studie- och yrkesvägledare

http://gryphus.com.br/?sokerpt=op%C3%A7%C3%B5es-binarias-empireoption&c2e=2d Denna sida är avsedd för att ge dig som är studie- och yrkesvägledare information om vår skola, vår verksamhet och annan faktainformation
som är matnyttig. Här finner du bland annat poängplaner och programinnehåll. Kontakta oss gärna om du har frågor. Kontaktuppgifter till samtliga våra skolor hittar du i menyn överst på sidan.

Informationsmaterial

köpa Viagra tallinn Här hittar du information om alla program vi erbjuder på  respektive ort.
Borås
Falkenberg
Göteborg
Halmstad
Helsingborg
Kungsbacka
Lund
Malmö
Stockholm
Trollhättan
Varberg

AcadeMedia

purchase Priligy (sildenafil citrate) in Minneapolis Minnesota Vi startade vår första skola 1996 i Kungsbacka och vi finns nu på elva orter i Sverige. Drottning Blankas Gymnasieskola är en del av AcadeMedia – Sveriges största utbildningsaktör. Inom AcadeMedia har alla skolor en elevgaranti vilket innebär att eleverna är garanterade att få fullfölja sin utbildning. Läs mer om elevgarantin på AcadeMedias hemsida.

i was reading this Läs mer om AcadeMedia i vår broschyr Kortfakta om AcadeMedia.

sagittarius dating a scorpio

his explanation

have a peek at this web-site

binär optionen glücksspiel

opcja binarna forum reference Försäkringsskydd – Alla AcadeMedias elever i gymnasieskolan är väl försäkrade om olyckan skulle vara framme. Elever omfattas under heltid och har gällande försäkring dygnet runt hela försäkringsperioden, även under helger och ferier. Försäkringen gäller i hela världen, dock med vissa begränsningar. Om eleven ska resa utanför Norden (och det inte är en del av skolgången som AcadeMedia anordnar) behöver eleven alltid en separat reseförsäkring som eleven får hantera privat. Om eleven skall resa utanför Norden och det är en del av skolgången (t ex utlandspraktik), är eleven försäkrad via AcadeMedia. Om föräldrar eller syskon till elever följer med på praktiken så är även de försäkrade av denna försäkring.

Vår ledstjärna

antonio lorenzo opzioni binarie Hos oss på Drottning Blankas Gymnasieskola följer vi http://ramshergill.com/womens/alysha-in-palace/ ledstjärnan - you could try these out Personligt engagemang för bättre resultat. I vardagen innebär det att:

Våra elever:

  • Tar ansvar för sina studier.
  • Visar hänsyn till sina klasskamrater och lärare.
  • Har ett intresse för sin valda profil och utbildning.

Våra lärare:

  • Lyssnar, är lyhörda och vägleder våra elever.
  • Visar intresse för elevens utveckling och ger positiv  förstärkning.
  • Är kreativa och har höga förväntningar på våra elever.

cheap beer lyrics Lyckas vi nå detta tillsammans är vår erfarenhet att vi når ett bättre resultat, oavsett om det handlar om betyg, vidare studier, anställningsbarhet eller om att helt enkelt trivas i vardagen under sin gymnasietid. Lärarna arbetar aktivt för att våra elever ska nå upp till sin fulla potential och för att de ska se hur deras eget engagemang är kopplat till deras framgångar i livet.

Som stöd till vår ledstjärna arbetar vi också efter fyra ledord. where do you buy propecia Trygghet, Nyfikenhet, you could look here Framtidstro och L why not check here ust att lära.

Hos oss får eleverna också skapa, vara nyfikna och tänka annorlunda. Hos oss kan våra elever alltid få grundläggande högskolebehörighet, även om de läser ett yrkesförberedande program. Då kan de välja till kurser som ger dem grundläggande behörighet. Självklart har vi studieförberedande program som ger eleverna högskolebehörighet direkt.

 

Filtrera:

Välj den ort du är intresserad av

Ekonomiprogrammet

Estetiska Programmet

Handels- och Administrationsprogrammet

Hantverksprogrammet

Hotell- och turismprogrammet

IT-programmet

Naturvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

Teknikprogrammet

Vård- och omsorgsprogrammet