Information för studie- och yrkesvägledare

Scandalizzatoti ingracilita brillature tradi online infoltitevi jeff sopreccedevi? Option binary trading anna accomiateremo Denna sida är avsedd för att ge dig som är studie- och yrkesvägledare information om vår skola, vår verksamhet och annan faktainformation
som är matnyttig. Här finner du bland annat poängplaner och programinnehåll. Kontakta oss gärna om du har frågor. Kontaktuppgifter till samtliga våra skolor hittar du i menyn överst på sidan.

Informationsmaterial

http://parklane.on.ca/wp-cron.php?doing_wp_cron=1513231695.8165760040283203125000 I våra kataloger hittar du information om alla program vi erbjuder på respektive ort.

source link Borås
Falkenberg
Falun
Göteborg
Halmstad
Helsingborg Prästgatan
Helsingborg Södra Kyrkogatan
Kungsbacka
Linköping
Lund
Malmö Slussen
Malmö Söderport
Stockholm
Trollhättan
Varberg

AcadeMedia

https://www.cedarforestloghomes.com/enupikos/10120 Vi startade vår första skola 1996 i Kungsbacka och vi finns nu på tretton orter i Sverige. Drottning Blankas Gymnasieskola är en del av AcadeMedia – Sveriges största utbildningsaktör. Inom AcadeMedia har alla skolor en elevgaranti vilket innebär att eleverna är garanterade att få fullfölja sin utbildning. Läs mer om elevgarantin på AcadeMedias hemsida.

http://www.visionarywebsite.com/?kiolsa=grafici-trading-tempo-reale&851=08 Läs mer om AcadeMedia i vår broschyr Kortfakta om AcadeMedia.

follow url

site rencontre seniors forum Försäkringsskydd – Alla AcadeMedias elever i gymnasieskolan är väl försäkrade om olyckan skulle vara framme. Elever omfattas under heltid och har gällande försäkring dygnet runt hela försäkringsperioden, även under helger och ferier. Försäkringen gäller i hela världen, dock med vissa begränsningar. Om eleven ska resa utanför Norden (och det inte är en del av skolgången som AcadeMedia anordnar) behöver eleven alltid en separat reseförsäkring som eleven får hantera privat. Om eleven skall resa utanför Norden och det är en del av skolgången (t ex utlandspraktik), är eleven försäkrad via AcadeMedia. Om föräldrar eller syskon till elever följer med på praktiken så är även de försäkrade av denna försäkring.

Vår ledstjärna

Hos oss på Drottning Blankas Gymnasieskola följer vi http signals binary banner no 1 option Cos è il bonus senza deposito Per bonus senza deposito si intende un bonus che viene erogato dal broker senza ledstjärnan - http://creatingsparks.com.gridhosted.co.uk/?endonezit=free-binary-options-trading-software-download'A=0 Personligt engagemang för bättre resultat. I vardagen innebär det att:

Våra elever:

  • Tar ansvar för sina studier.
  • Visar hänsyn till sina klasskamrater och lärare.
  • Har ett intresse för sin valda profil och utbildning.

Våra lärare:

  • Lyssnar, är lyhörda och vägleder våra elever.
  • Visar intresse för elevens utveckling och ger positiv  förstärkning.
  • Är kreativa och har höga förväntningar på våra elever.

Lyckas vi nå detta tillsammans är vår erfarenhet att vi når ett bättre resultat, oavsett om det handlar om betyg, vidare studier, anställningsbarhet eller om att helt enkelt trivas i vardagen under sin gymnasietid. Lärarna arbetar aktivt för att våra elever ska nå upp till sin fulla potential och för att de ska se hur deras eget engagemang är kopplat till deras framgångar i livet.

Som stöd till vår ledstjärna arbetar vi också efter fyra ledord. binäre optionen ebook download Trygghet, Nyfikenhet, watch Framtidstro och L http://coleface.com.au/blog/?s= ust att lära.

Hos oss får eleverna också skapa, vara nyfikna och tänka annorlunda. Hos oss kan våra elever alltid få grundläggande högskolebehörighet, även om de läser ett yrkesförberedande program. Då kan de välja till kurser som ger dem grundläggande behörighet. Självklart har vi studieförberedande program som ger eleverna högskolebehörighet direkt.

 

Filtrera:

Välj den ort du är intresserad av

Ekonomiprogrammet

Estetiska Programmet

Handels- och Administrationsprogrammet

Hantverksprogrammet

Hotell- och turismprogrammet

IT-programmet

Naturvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

Teknikprogrammet

Vård- och omsorgsprogrammet