Nyheter

Öppet hus - torsdag 20/4 kl 17.00-18.30

Köpa Generic Atarax Är du intresserad av att börja studera hos oss på Drottning Blankas Gymnasieskola? Då ska du besöka vårt kommande öppet hus som äger rum den 20/4 kl 17.00-18.30. Kom och se våra lokaler, träffa våra elever och passa på att ställa frågor om vår skola och våra utbildningar. Lärare och rektor är givetvis också på plats.

markets world binary review iq options à¾Ñ‚à·Ñ‹ÃÂà Elev för en dag? Det går även bra att besöka oss en vanlig skoldag och prova på hur det är att vara elev hos oss. Anmälan för skuggning gör du genom att maila den person nedan som är kopplad till just den utbildning som du är intresserad av:

http://paginas-web.mx/?yoga=broker-opzioni-binarie-con-sede-in-italia&6f1=81 broker opzioni binarie con sede in italia binary options demokonto unbegrenzt HV Frisör: isabell.fransson@dbgy.se
mexico en el sistema de comercio internacional HV Hår- och makeupstylist: linda.eriksson2@dbgy.se
http://husebo.com/?gege=siti-italiani-per-opzioni-binarie&4c1=ce siti italiani per opzioni binarie Samhällsvetenskapsprogrammet: amanda.gustafsson@dbgy.se
http://studioleedsweb.co.uk/?italybinar=www-avatrade-it&ffc=76 www avatrade it Ekonomiprogrammet: annika.dahlbom@dbgy.se

TTELA uppmärksammar uppstart av vår Frisörutbildning!

binäre optionen deutsche aktien I dagens (18/4 2017) upplaga av TTELA uppmärksammades uppstarten av vår frisörutbildning som vi höst startar upp inom hantverksprogrammet. Här kan du läsa artikeln och genom intervjun med vår frisörlärare Isabell få en inblick i vad det innebär att läsa till frisör. På denna sida kan du även läsa mer om utbildningen och ta del av vår poängplan.

Nyhet 2017 – Frisörutbildning till Drottning Blanka i Trollhättan

es real opciones binarias stylist helsingborg 6

En glad nyhet för dig som vill bli frisör i framtiden! Med start hösten 2017 kommer Drottning Blankas Gymnasieskola i Trollhättan att erbjuda frisörinriktningen inom hantverksprogrammet. Att även stylistutbildningen finns på skolan kommer ge fantastiska möjligheter för våra frisörelever då det möjliggör för våra elever att samarbeta i projekt. Frisöreleverna kommer även kunna ta del av stylisternas individuella val så att de exempelvis kan läsa till nagelterapeut. Om du är intresserad av utbildningen och har frågor så är du varmt välkommen att kontakta skolan eller programansvarig lärare, Isabell Fransson. Kontaktuppgifter hittar du här.

Sju snabba frågor till Joahnnes som tog studenten i juni!

trading al ribasso Varför valde du DBGY gymnasieskola?
-Eftersom det är en liten skola med personlighet. Det är ganska ovanligt nu förtiden.

bild_100519

paul junker binäre optionen Vad tycker du är det bästa med DBGY?
Den fina gemenskapen och att alla stöttar varandra. Jag känner att jag har hittat många vänner för livet under min skolgång.

ikili opsiyon inceleme Berätta lite om dig själv och dina intressen
-Vid sidan av skolan sysslar jag med mediabranschen! Frilansar som skribent, är redaktör för tidningen ”Oh My Vlog” och är konsult inom sociala medier.

http://denistar.rs/?enot=bin%C3%A4re-optionen-mit-50euro binäre optionen mit 50euro Vad tycker du om lärarna på din skola?
-De är framförallt väldigt förstående. Det märks verkligen att de finns där och stöttar i allt skolarbete och de är väldigt personliga, det skapar en skön stämning.

indikator binära optioner Vad händer nu?
-Då kör jag igång med mitt egna företag på heltid, massa spännande projekt, jätteroligt!

opcje binarne z bonusem bez depozytu Hur ser den perfekta studendagen ut?
-Den är livlig och känslosam på samma gång. Och allra helst regnfri,haha

indikator binäre optionen Till sist, har du något råd att ge till de elever som läser i Åk1 och Åk2 idag?
-Ta vara på tiden! Det går snabbare än vad man tror!

Tack Johannes och stort lycka till i framtiden!

DBGY Trollhättan utan anmärkning vid Skolinspektionens tillsyn

Under mars månad genomfördes en tillsyn av skolan som berörde områdena: Undervisning och lärande, Trygghet, studiero och åtgärder mot kränkande behandling samt Styrning och utveckling av verksamheten. Tillsynen innefattade dokumentationsgranskning, besök på skolan och även intervjuer med elever, lärare, rektor och elevhälsa. Skolinspektionens beslut innebär att DBGY Trollhättan uppfyller kraven i författningarna inom granskade områden och är ett kvitto på det goda kvalitetsarbete som skolan bedriver.

Alla huvudmän, alltså kommuner, utbildningsföretag och andra organisationer som driver skolverksamhet får besök från Skolinspektionen under en treårsperiod från och med 2015. Tillsynen bidrar till trygg miljö, goda kunskapsresultat och en likvärdig skola för alla elever. Tillsynen utgår från de lagar och regler som gäller för den granskade verksamheten.

Till finalen i melodifestivalen

Kollegor och elever i Trollhättan hejar på Saraha. Läs och lyssna här!

Lärare på Drottning Blankas Gymnasieskola tävlar i melodifestivalen

Grattis vår duktiga Sara! Nu håller vi tummarna inför finalen! Svenska folket föll för Sarahas afropopiga ”Kuzunguzungu” och Sara Larsson, som sångerskan heter, tror att det finns stor potential för fortsatt succé om hon skulle lyckas avancera till Eurovision Song Contest i Stockholm.

-Det måste man ju hoppas på i alla fall, det gäller att sikta mot stjärnorna. Jag har redan fått mycket positiv respons från schlagerfolk i Europa, säger Sara ”Saraha” Larsson.

- Det här är riktigt roligt och spännande! Vi på skolan kommer att hålla tummarna för Sara på lördag, säger Anna Sjögren, rektor på Drottning Blankas Gymnasieskola i Trollhättan.

Melodifestivaldebutanten SaRaha är född i Sverige men uppväxt Tanzania, där hon även är en erkänd artist. Under 2014 började hon etablera sig hos svenska radiokanaler och hamnade på Svensktoppen med sin låt ”Mbele Kiza”.   Läs mer om Sara här: http://www.sarahamusic.com/

 

Våra program

Aktuellt

Trollhättan på Instagram@dbgythn