chicas para citas de ocacion en panama centro Hem > Falkenberg > Program > Juridik

Ekonomiprogrammet

EKJUR Juridik

forex öppettider forum Detta program är för dig som är ambitiös och målinriktad med siktet inställt på juridik, företagande och ledarskap! Ekonomiprogrammet med inriktning juridik och är en högskoleförberedande utbildning. Programmet kommer att ge dig kunskaper, färdigheter och förmågor som krävs för att bli en god ledare eller jurist. I ledar- och chefsuppdrag ingår ofta ett ekonomiskt ansvar och detta förbereds du inför genom kurser i företagsekonomi. Du kommer även att läsa juridikkurser riktade mot privatlivet, affärsvärlden och samhället i stort.

site de rencontre serieuse en campagne De kunskaper du får här kommer att vara mycket värdefulla vid ett framtida yrkesutövande för att förstå och analysera samt agera korrekt i de situationer som du kan tänkas möta. Du kommer att få insikter om vilken betydelse lagar och regler har i ett demokratiskt samhälle. Du får lära dig hur vårt samhälle påverkas av internationell rätt och förbereder dig även på att verka i Europa och internationellt.

http://battunga.com.au/?giopere=come-fare-veramente-soldi-online&6a1=b1 Du kommer efter examen att vara väl förberedd inför högskolestudier som förbereder för arbeten på till exempel advokatbyrå, försäkringsbolag, polisen, intresseorganisationer eller affärsvärlden i stort. Ekonomiprogrammet ger dig en bra bas att stå på och ger dig stora möjligheter att välja väg efter din gymnasietid. Förbered dig på bästa sätt inför framtiden genom profilen juridik.

Exempel på väger efter utbildningen

Info från din skola

Juridik i Falkenberg

https://www.cedarforestloghomes.com/enupikos/907 I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Har du frågor om kurser kan du kontakta rektor på skolan.

enter site go to site Poängplan för Falkenberg

Juridik i Trollhättan

Hos oss i Trollhättan får du också en praktisk möjlighet att prova att driva företag genom samarbete med Ung Företagsamhet. Genom konceptet ”learning by doing” har vi som mål att skapa en kreativ och meningsfull gymnasietid där vi ger oss ut i näringslivet men också välkomnar näringslivet till skolan. 

here Poängplan för Trollhättan

Juridik i Stockholm

I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Har du frågor om kurser kan du kontakta rektor på skolan.

metodi di pagamento ai brokers trading binario Poängplan för Stockholm

Juridik i Göteborg

I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Har du frågor om kurser kan du kontakta rektor på skolan.

https://mummiesclub.co.uk/bilbord/1855 Poängplan för Göteborg

Juridik i Linköping

I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Har du frågor om kurser kan du kontakta rektor på skolan.

homestar runner online dating Poängplan för Linköping

Andra profiler inom Ekonomiprogrammet