http://agauchepourdevrai.fr/?fuier=homme-medecin-cherche-femme&93e=e7 Hem > Göteborg > Program > Juridik

Ekonomiprogrammet

EKJUR Juridik

go here Detta program är för dig som är ambitiös och målinriktad med siktet inställt på juridik, företagande och ledarskap! Ekonomiprogrammet med inriktning juridik och är en högskoleförberedande utbildning. Programmet kommer att ge dig kunskaper, färdigheter och förmågor som krävs för att bli en god ledare eller jurist. I ledar- och chefsuppdrag ingår ofta ett ekonomiskt ansvar och detta förbereds du inför genom kurser i företagsekonomi. Du kommer även att läsa juridikkurser riktade mot privatlivet, affärsvärlden och samhället i stort.

binäre optionen besten broker De kunskaper du får här kommer att vara mycket värdefulla vid ett framtida yrkesutövande för att förstå och analysera samt agera korrekt i de situationer som du kan tänkas möta. Du kommer att få insikter om vilken betydelse lagar och regler har i ett demokratiskt samhälle. Du får lära dig hur vårt samhälle påverkas av internationell rätt och förbereder dig även på att verka i Europa och internationellt.

get link Du kommer efter examen att vara väl förberedd inför högskolestudier som förbereder för arbeten på till exempel advokatbyrå, försäkringsbolag, polisen, intresseorganisationer eller affärsvärlden i stort. Ekonomiprogrammet ger dig en bra bas att stå på och ger dig stora möjligheter att välja väg efter din gymnasietid. Förbered dig på bästa sätt inför framtiden genom profilen juridik.

Exempel på väger efter utbildningen

Info från din skola

Juridik i Göteborg

go to link I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Har du frågor om kurser kan du kontakta rektor på skolan.

conocer gente por internet en uruguay vivere con iq option - Volete ricevere un conto gratuito per provare le opzioni binarie? qual è un buon sito di borsa online cingottano slamming. Poängplan för Göteborg

Juridik i Trollhättan

Hos oss i Trollhättan får du också en praktisk möjlighet att prova att driva företag genom samarbete med Ung Företagsamhet. Genom konceptet ”learning by doing” har vi som mål att skapa en kreativ och meningsfull gymnasietid där vi ger oss ut i näringslivet men också välkomnar näringslivet till skolan. 

ikili opsiyon youtube Poängplan för Trollhättan

Juridik i Stockholm

I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Har du frågor om kurser kan du kontakta rektor på skolan.

http://azortin.pl/?rtysa=opcje-binarne-xm&18f=82 Poängplan för Stockholm

Juridik i Falkenberg

I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Har du frågor om kurser kan du kontakta rektor på skolan.

http://gsc-research.de/gsc/nachrichten/detailansicht/index.html?tx_mfcgsc_unternehmen[uid]=131 forum bdswiss Poängplan för Falkenberg

Juridik i Linköping

I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Har du frågor om kurser kan du kontakta rektor på skolan.

watch Poängplan för Linköping

Andra profiler inom Ekonomiprogrammet