http://ilvinopertutti.it/?tykios=day-trading&ef0=71 Hem > Lund > Program > Bild- och formgivning – Grafisk design och reklam

Estetiska Programmet

ESBIL Bild- och formgivning – Grafisk design och reklam

old school etiquette and chivalry dating Är du intresserad av att skapa reklam och att undersöka bildens olika möjligheter via tryckt media som till exempel tidningar och böcker eller via digital media som internet, appar och TV? Vill du lära dig allt om grafisk formgivning, design och kommunikation och hur man gör till exempel reklamfilm? Kan du tänka dig en framtid som art director och styra över olika visuella delar i en kreativ process? Eller vill du vara den som designar och illustrerar morgondagens barnböcker, bokomslag och tidningar eller skapar layout på webben?

http://iviti.co.uk/?vera=demo-operazioni-binarie&0e4=3a På vårt program Grafisk design och reklam får du en bred utbildning inom reklam-, media- och förlagsbranschen. Vi arbetar med hela designprocessen, allt från idé, skissande, kontext och målgrupp, pitchande av idé för kund samt slutpresentation av det kreativa projektet. Du får en bred konstnärlig bas att stå på i de gemensamma estetiska kurserna. Inom din profil lär du dig att hantera och skapa i olika digitala program, teckna med ritplatta, fotografera och redigera film.

http://www.tentaclefilms.com/?yutie=miglior-indicatore-opzioni-digitali-60-secondi&00e=f6 Inom programmet har du möjlighet att bli Adobe Certified Associate. Genom att bli certifierad i till exempel Photoshop, är du ett steg närmare vidare studier och arbete. Programmet är högskoleförberedande och efter gymnasiet kan du söka till utbildningar på olika kreativa högskolor och universitet både i Sverige och utomlands. Exempel på framtida yrken är: art director, grafisk formgivare, layoutare, copywriter, webbdesigner och illustratör.

go to site DBGY_Grafisk_Formgivning

Denna utbildning finns i:

follow link PoängplanPoängplan för Lund
go to site Intresseanmälan
Info från din skola

Andra profiler inom Estetiska Programmet