see Hem > Falkenberg > Program > Bild- och formgivning – Stil- och trendstylist

Estetiska Programmet

ESBIL Bild- och formgivning – Stil- och trendstylist

http://captainaugust.com/?koooas=piattaforma-di-trading-sui-cambi-binari&113=17 Estetiska programmet är ett högskoleförberedande program och profilen Stil- och Trendstylist riktar sig mot dig som har ett intresse för bild, mode, kläder och styling samt som under din gymnasietid vill få en bra blandning mellan teori, kreativitet och praktiskt arbete. Stil- och Trendstylist är en alternativ stylistutbildning som fokuserar på hur trender skapas, vad som gör att modet förändras samt hur du, bland annat genom rekvisita i form av kläder, hår, smink och accessoarer, uttrycker en stil, trend eller känsla. Stil- och Trendstylisten är personen som ger filmregissörens och fotografens vision liv.

http://ortdestreffens.de/?yabloko=bin%C3%A4re-option-kostenloser-demoaccound&b38=e1 Du lär dig att arbeta på ett kundorienterat sätt där du kommer att se möjligheter i alla individer och hjälpa dem att framhäva sina allra bästa sidor. Du kan till exempel ena dagen designa skyltfönster på ett attraktivt och säljande sätt och andra dagen styla maträtter inför fotograferingar. Vi har samarbete med etablerade aktörer och vi genomför workshops och studiebesök hos till exempel magasin och andra kända varumärken.

click Framtidsyrken kan vara; stylist, butikskommunikatör, modejournalist, butikschef, kostymassistent eller modebloggare. Eftersom programmet är högskoleförberedande kan du även efter gymnasiet välja en annan väg om du önskar utbilda dig inom ett annat område.

Många av våra orter har varje år en modevisning eller en show där elever från skolans alla program hjälps åt att visa upp sina kunskaper. Juridikelever kan vara konferencierer, modeelever visar upp sina kollektioner, Design och Inredning står för scenografi och våra frisör eller hår- och makeupstylister står för styling och hår. Här kan du se ett smakprov på Kungsbackas årliga Vårsalong från 2010.

Info från din skola

Bild- och formgivning – Stil- och trendstylist i Falkenberg

http://unikeld.nu/?ioweo=trading-online-libri-consigliati&f0c=dd I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Bland annat kan kurser i Hantverksteknik erbjudas som individuellt val. Har du frågor om kurser kan du kontakta rektor på skolan.

je cherche une femme celibataire en france gratuit go to site Poängplan för Falkenberg

Andra profiler inom Estetiska Programmet