http://secfloripa.org.br/esminer/1351 Hem > Göteborg > Program > Bild- och formgivning – Design och inredning

Estetiska Programmet

ESBIL Bild- och formgivning – Design och inredning

npr dating websites Estetiska programmet är ett högskoleförberedande program. I profilen Design och Inredning läggs stort fokus på den kreativa designprocessen där du arbetar med allt från första idéskissen fram till den färdiga produkten eller produktförslaget. Utbildningen kommer ge dig förståelse för bild och form, samt kunskaper om hur man kommunicerar med bilder, bildteori och bildens roll i samhället och historien.

see Du kommer under utbildningen att arbeta med skisser som du omvandlar till skalenliga ritningar och även modeller i olika material, som till exempel kartong, plast, lera och så vidare. Därefter skapar du en presentation, visning eller utställning. Inom profilen Design och Inredning studerar du områden som inredning och arkitektur både inomhus och utomhus, möbel- och produktdesign och grafisk formgivning. Du kommer att arbeta med design inom flera områden såsom estetik, användarvänlighet, tillverkning men även kostnadseffektivitet. Du kommer även att arbeta en del digitalt med program som till exempel Photoshop, Indesign, Sketch-Up eller AutoCAD.

http://huntersneeds.net/rigaro/2836 Utbildningen är för dig som siktar mot en framtid som till exempel inredningsarkitekt, arkitekt, produktdesigner eller möbelformgivare. Inom ramen för dina individuella val kan du välja till exempel matematik 2b och matematik 3b vilket då ger även dig särskild behörighet för att läsa vidare till exempelvis arkitekt.

watch Många av våra orter har varje år en modevisning eller en show där elever från skolans alla program hjälps åt att visa upp sina kunskaper. Samhällselever kan vara konferencierer, modeelever visar upp sina kollektioner, Design och Inredning står för scenografi och våra frisör eller hår- och makeupstylister står för styling och hår.

Denna utbildning finns i:

Poängplan för Göteborg
enter Intresseanmälan
Info från din skola

Bild- och formgivning – Design och inredning i Göteborg

dancing with the stars dating 2018 I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Har du frågor om kurser kan du kontakta rektor på skolan.

Bild- och formgivning – Design och inredning i Falkenberg

I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Har du frågor om kurser kan du kontakta rektor på skolan.

watch Poängplan för Falkenberg

Bild- och formgivning – Design och inredning i Lund

Är du see nyfiken på våra lärare kan du läsa mer här om dem watch http://faithsmedicalservices.com/maljavkos/3534 här!

I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Har du frågor om kurser kan du kontakta rektor på skolan.

http://strom.com.br/mifer/4596 Poängplan för Lund

Bild- och formgivning – Design och inredning i

I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Har du frågor om kurser kan du kontakta rektor på skolan.

Andra profiler inom Estetiska Programmet