click here Hem > Varberg > Program > Hotell och konferens

Hotell- och turismprogrammet

HTHOT Hotell och konferens

http://flywind.com.br/bakester/6318 En utbildning för dig som vill jobba inom turismområdet hotell, konferens och evenemang. Programmet är yrkesförberedande men vi ger dig även möjlighet att komplettera för vidare studier till högskola och universitet.

see url Att arbeta inom området ställer höga krav på god serviceförmåga vilket vi förbereder dig på genom kurser i service och bemötande. Under utbildningen får du lära dig organisera, boka och arbeta med olika aktiviteter. Vi gör olika studiebesök inom branschen och ett antal veckors praktik görs på hotell- och konferens-anläggningar i Varberg med omnejd. Även möjlighet till utlandspraktik finns.

الخيارات الثنائية س Som receptionist är du hotellets ansikte utåt och bokar in gästerna, bistår med information och service, planerar och genomför aktiviteter och upplevelser. Du får organisera i stort och smått, boka och förbereda evenemang och arrangemang utifrån lokala sevärdheter och turistnäring. Att jobba inom hotell, konferens, turism och event är mycket spännande och omväxlande och är dessutom en bransch som växer och utvecklas hela tiden. Detta ger dig stora möjligheter att söka arbete och skolor efter utbildningen både nationellt och internationellt.

Denna utbildning finns i:

Poängplan för Varberg
here Intresseanmälan
Info från din skola

Hotell och konferens i Varberg

http://penizeamy.cz/friopre/4123 source url Poängplan för Varberg

Andra profiler inom Hotell- och turismprogrammet