click Hem > Falkenberg > Program > Turism och resor

Hotell- och turismprogrammet

HTTUR Turism och resor

app conocer gente argentina Hotell- och turismprogrammet ger dig en yrkesutbildning för arbete inom hotell-, konferens- eller turismområdet. Utbildningen är även passande för ett framtida arbete inom event och upplevelseindustrin. För de allra flesta är turism förknippat med nöjen, avkoppling och äventyr. Att arbeta inom turismområdet är dessutom mycket spännande och omväxlande. Här får du en god teoretisk såväl som praktisk utbildning inom området.

How To Get Viagra Prescription in Rockford Illinois Att arbeta inom turism ställer även höga krav på service. Det förbereder vi dig på inom vårt Hotell- och turismprogram med inriktning turism och resor. I utbildningen får du arbeta med olika praktiska aktiviteter, exempelvis studiebesök där guidning ingår och du kan till exempel komma att delta vid olika evenemang och mässor som mässvärd, guide och researrangör. Utbildningen blandar teori och praktik och under 15 veckor kommer du att vara ute och praktisera. I turismkurserna studerar du olika verksamhetsområden vilket tar dig till intressanta och betydelsefulla resmål, både nationellt och internationellt.

http://foodintravel.it/macarons-modo-mio/?mashsb-refresh/ Efter att ha tagit examen på inriktningen turism och resor har du skaffat dig bra erfarenheter för ett servicearbete samt goda möjligheter att fortsätta studera vinter- och sommarturism på yrkeshögskolor i Sverige eller på högskolor och universitet i andra delar av världen.

Info från din skola

Turism och resor i Falkenberg

http://documentalqueridowatson.es/pizdyhov/2812 enter Poängplan för Falkenberg

Andra profiler inom Hotell- och turismprogrammet