partnersuche date Hem > Helsingborg Prästgatan > Program > Beteendevetenskap

Samhällsvetenskapsprogrammet

SABET Beteendevetenskap

http://adetacher.com/misroe/jisdr/2024 Det högskoleförberedande samhällsvetenskapsprogrammet ger en bred grund och riktar sig mot dig som är intresserad av hur människan agerar, tänker och känner i olika situationer. Inriktningen Beteendevetenskap är ett samlat namn för de kunskaps-områden som sysslar med att iaktta och studera människans beteende. Varför gör folk som de gör? Hur kan vi veta om ett vittne talar sanning vid en rättegång? Hur fungerar hjärnan? Dessa är några frågor vi kommer att beröra inom denna inriktning.

http://captainaugust.com/?koooas=investire-su-opzioni-digitali&620=ab Om du vill jobba med människor i framtiden är beteendevetenskap den rätta inriktningen för dig. Undervisningen är varierande, meningsfull och kreativ. Samhälls-programmet passar dig som i framtiden är intresserad av yrken som förslagsvis polis, socionom och jurist eller helt enkelt är intresserade av ämnen med fokus på samhället och människan.

metodo per opzioni binarie Utbildningen ger dig behörighet för fortsatta studier på högskola och universitet inom till exempel pedagogik, psykologi eller juridik.

http://agencijapragma.com/?kiopoa=esempi-opzioni-no-touch&9bc=98  

Info från din skola

Beteendevetenskap i Helsingborg Prästgatan

http://documentalqueridowatson.es/pizdyhov/9037 I Helsingborg finns en internationell profilering. Det innebär att vi med hjälp av bland annat internationella projekt och studieresor utomlands blickar utåt mot världen och lägger grunden för dina möjligheter att studera och arbeta utomlands.

http://josiart.at/rete/12063 http://creatingsparks.com.gridhosted.co.uk/?endonezit=seminar-binary-option-surabaya Poängplan för Helsingborg Prästgatan

Beteendevetenskap i Göteborg

På det beteendevetenskapliga programmet i Göteborg ges du en bred beteendevetenskaplig grund. Hos oss läser du alla psykologikurser som finns hos Skolverket och vårt mål är att du som elev ska få ett betydande försprång i dina eftergymnasiala studier – oavsett vilket område du än väljer.

Beteendevetenskap i Trollhättan

Genom klassöverskridande samarbete, tematisering och projekt arbetar vi i Trollhättan för att alla ska utvecklas tillsammans med andra människors lärande.

see url Poängplan för Trollhättan

Beteendevetenskap i Linköping

I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Har du frågor om kurser kan du kontakta rektor på skolan.

http://www.accomacinn.com/?falos=bin%C3%A4re-optionen-handeln-mit-system-ebook binäre optionen handeln mit system ebook Poängplan för Linköping

Beteendevetenskap i Helsingborg Södra kyrkogatan

enter site Poängplan för Helsingborg Södra kyrkogatan

Andra profiler inom Samhällsvetenskapsprogrammet