follow Hem > Trollhättan > Program > Beteendevetenskap

Samhällsvetenskapsprogrammet

SABET Beteendevetenskap

binäre optionen beste laufzeit buy Pregabalin 300 mg uk Om du vill jobba med människor i framtiden är beteendevetenskap den rätta inriktningen för dig. Undervisningen är varierande, meningsfull och kreativ. Samhälls-programmet passar dig som i framtiden är intresserad av yrken som förslagsvis polis, socionom och jurist eller helt enkelt är intresserade av ämnen med fokus på samhället och människan.

http://corkcity1916.ie/?kalcerko=forexworld-faq&9b4=9c Utbildningen ger dig behörighet för fortsatta studier på högskola och universitet inom till exempel pedagogik, psykologi eller juridik.

fx options trading  

Info från din skola

Beteendevetenskap i Trollhättan

Part time driver quezon city Genom klassöverskridande samarbete, tematisering och projekt arbetar vi i Trollhättan för att alla ska utvecklas tillsammans med andra människors lärande.

http://lesmandarines.fr/?qwerty=bringen-templates-etwas-für-den-handel-mit-binären-optionen Poängplan för Trollhättan

Beteendevetenskap i Helsingborg Prästgatan

I Helsingborg finns en internationell profilering. Det innebär att vi med hjälp av bland annat internationella projekt och studieresor utomlands blickar utåt mot världen och lägger grunden för dina möjligheter att studera och arbeta utomlands.

source url Poängplan för Helsingborg Prästgatan

Beteendevetenskap i Göteborg

På det beteendevetenskapliga programmet i Göteborg ges du en bred beteendevetenskaplig grund. Hos oss läser du alla psykologikurser som finns hos Skolverket och vårt mål är att du som elev ska få ett betydande försprång i dina eftergymnasiala studier – oavsett vilket område du än väljer.

Beteendevetenskap i Linköping

I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Har du frågor om kurser kan du kontakta rektor på skolan.

etoro opcje binarne Poängplan för Linköping

Beteendevetenskap i Helsingborg Södra kyrkogatan

source site Poängplan för Helsingborg Södra kyrkogatan

Andra profiler inom Samhällsvetenskapsprogrammet