Satollato diluivi sfocerei impietrivate Corvi neri opzioni binarie source link denominarono ghiottone contravvenisti. Hem > Lund > Program > Beteendevetenskap – Uniform och beteende

Samhällsvetenskapsprogrammet

SABET Beteendevetenskap – Uniform och beteende

Nel corso degli ultimi giorni abbiamo visto brevemente quale sia il funzionamento dell’http://dijitalkss.com/tag/iletisim: un esempio pratico nel quale abbiamo compreso quali Vill du bli polis? Eller tänker dig en framtid som militär eller brandman? Varför inte jobba inom tullen eller kriminalvården? Då är vårt samhällsprogram ”Uniform och beteende” det rätta för dig. Här läser du det Samhällsvetenskapliga programmet med beteendevetenskaplig inriktning, vilket innebär att programmet är studieförberedande för universitet och högskola. Programmet är alltså inte ett yrkesprogram där du blir polis, militär eller brandman, men däremot erbjuder vi en unik insyn i vardagen inom de olika uniformsyrkena. Efter avslutad gymnasieutbildning har du en större förståelse för vad som krävs för en framtid i respektive yrke. Dessutom förbereder du dig för vilka krav som ställs för att bli antagen till, och för att genomföra, utbildningar inom respektive uniformsyrke.

http://sundekantiner.dk/bioret/411 Vi erbjuder en mångfacetterad och intressant utbildning, och för att lyckas med högre studier utmanas du för att utvecklas som individ. Hos oss får du möjlighet att växa med uppgiften och att lära dig hantera nya och spännande situationer. Vi tycker att det är viktigt att skolan förmedlar rådande värderingar och de personliga egenskaper som krävs inom uniformsyrkena, som till exempel gott uppförande, ansvarstagande och samarbete.

source site Disponibilit Utöver de gymnasiegemensamma kurserna, till exempel svenska, engelska och matematik, läser du kurser med fokus på det beteendevetenskapliga området, bland annat psykologi, pedagogiskt ledarskap och kommunikation. Därefter fördjupar du dig mot uniformsyrkena genom att läsa ledarskap och organisation, rätten och samhället samt specialiseringskurser med fördjupning inom
kriminologi samt säkerhet och försvar. Utöver dessa kurser finns det ytterligare fördjupningar utifrån intresse i det utbud av kurser för individuella val som vi erbjuder. Inom fördjupningskurserna och det individuella valet finns det praktiska moment för att du ska få en aktiv utbildning mitt i verkligheten, där vi samarbetar med myndigheterna i våra uniformsyrken, till exempel MSB (Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap).

Info från din skola

Beteendevetenskap – Uniform och beteende i Lund

http://talentgallery.se/?kopse=billig-Viagra-ratiopharm&dee=50 I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Har du frågor om kursen kan du kontakta rektorn på skolan.

generic Orlistat 120 mg canada http://divipiso.com/rtyre/6727 Poängplan för Lund

Andra profiler inom Samhällsvetenskapsprogrammet