singel fetsund Hem > Lund > Program > Beteendevetenskap – Uniform och beteende

Samhällsvetenskapsprogrammet

SABET Beteendevetenskap – Uniform och beteende

http://www.hotelosmolinos.com/?epirew=mujer-soltera-busca-wiki&992=b6 Vill du bli polis? Eller tänker dig en framtid som militär eller brandman? Varför inte jobba inom tullen eller kriminalvården? Då är vårt samhällsprogram ”Uniform och beteende” det rätta för dig. Här läser du det Samhällsvetenskapliga programmet med beteendevetenskaplig inriktning, vilket innebär att programmet är studieförberedande för universitet och högskola. Programmet är alltså inte ett yrkesprogram där du blir polis, militär eller brandman, men däremot erbjuder vi en unik insyn i vardagen inom de olika uniformsyrkena. Efter avslutad gymnasieutbildning har du en större förståelse för vad som krävs för en framtid i respektive yrke. Dessutom förbereder du dig för vilka krav som ställs för att bli antagen till, och för att genomföra, utbildningar inom respektive uniformsyrke.

see Vi erbjuder en mångfacetterad och intressant utbildning, och för att lyckas med högre studier utmanas du för att utvecklas som individ. Hos oss får du möjlighet att växa med uppgiften och att lära dig hantera nya och spännande situationer. Vi tycker att det är viktigt att skolan förmedlar rådande värderingar och de personliga egenskaper som krävs inom uniformsyrkena, som till exempel gott uppförande, ansvarstagande och samarbete.

watch Utöver de gymnasiegemensamma kurserna, till exempel svenska, engelska och matematik, läser du kurser med fokus på det beteendevetenskapliga området, bland annat psykologi, pedagogiskt ledarskap och kommunikation. Därefter fördjupar du dig mot uniformsyrkena genom att läsa ledarskap och organisation, rätten och samhället samt specialiseringskurser med fördjupning inom
kriminologi samt säkerhet och försvar. Utöver dessa kurser finns det ytterligare fördjupningar utifrån intresse i det utbud av kurser för individuella val som vi erbjuder. Inom fördjupningskurserna och det individuella valet finns det praktiska moment för att du ska få en aktiv utbildning mitt i verkligheten, där vi samarbetar med myndigheterna i våra uniformsyrken, till exempel MSB (Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap).

Denna utbildning finns i:

Poängplan för Lund
flirten auf schweizerdeutsch Intresseanmälan
Info från din skola

Beteendevetenskap – Uniform och beteende i Lund

http://fonmay.es/?tyurr=como-conocer-gente-de-otros-paises-en-badoo&b45=78 I poängplanen kan du se vilka kurser som ingår i programmet. Har du frågor om kursen kan du kontakta rektorn på skolan.

Riguardo a qual � ’Â� ’¨ il miglior intervallo di tempo per negoziare opzioni binarie unanimi riconoscono al broker la validità degli strumenti offerti al pubblico in ordine alla formazione e all’aggiornamento dei trader. Su internet si trovano tante recensioni che affermano che esista un BDSwiss demo account. http://podzamcze-dobczyce.pl/index.php/restauracja/assets Poängplan för Lund

Andra profiler inom Samhällsvetenskapsprogrammet