go here Hem > Varberg > Program > Beteendevetenskap – Samhällsvetenskap

Samhällsvetenskapsprogrammet

SABET Beteendevetenskap – Samhällsvetenskap

pais mas mujeres solteras Samhällsvetenskapsprogrammet är ett brett program som ger dig en bred kunskapsbas inför framtiden. Är du även intresserad av att skaffa dig en stabil grund att stå på inför fortsatta studier och är intresserad av hur människan agerar, tänker och känner i olika situationer. Då är beteendevetenskap något för dig. På programmet får du möjlighet att studera hur människan tänker och kommunicerar. En viktig del är därför att utveckla den kommunikativa förmågan att möta och kommunicera med människor i olika situationer.

go site Profilen innebär att du får en inblick i hur kultur, identitetsskapande och relationer kan se ut i andra länder. Du får chansen att se världen i ett bredare perspektiv och jämföra och få insikt i hur likheter och skillnader formar oss som människor.

see Profilen förbereder dig för vidare studier och för ett senare arbete inom till exempel multinationella företag eller internationella organisationer.

Denna utbildning finns i:

Poängplan för Varberg
go to link Intresseanmälan
Info från din skola

Beteendevetenskap – Samhällsvetenskap i Varberg

watch I Varberg specialiserar vi oss ytterligare och har en unik profil som du känner av i undervisning, i klassrumsexempel och i uppgifterna som du arbetar med både i och utanför skolan. Du arbetar sammankopplat med världen utanför Sverige. Skolan har många kontakter och har samarbeten med bland annat El Salvador, Spanien, Rumänien och Mexico.

rencontre avec un homme remarquable Poängplan för Varberg

Andra profiler inom Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

SA Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet är ett brett högskoleförberedande program som riktar sig mot dig som är intresserad av att studera vidare inom ett brett samhällsvetenskapligt område. Utbildningen fokuserar på samhälle, samspel mellan länder eller mellan individ och samhälle samt hur lika eller olika alla människors  levnadsvillkor kan se ut.

Samhällsprogrammet har två nationella inriktningar: Samhällsvetenskap och beteendevetenskap. Drottning Blankas Gymnasieskola arbetar med tydliga profiler inom inriktningarna för att du ska få en känsla av att ditt intresse är tätt sammankopplat med kursernas innehåll. Nedan kan du se vilka profiler som är intressanta för din del.

 

Profiler inom Samhällsvetenskapsprogrammet