http://obat-kutil-dikemaluan.com/?pifpax=binary-options-bot-free-download&1a7=29 Hem > Varberg > Program > Räddningstjänst

Vård- och omsorgsprogrammet

VO Räddningstjänst

follow link Det här är en förberedande utbildning för dig som i framtiden vill ha ett yrke som till exempel polis, ambulanssjukvårdare, brandman, biståndsarbetare, undersköterska eller sjukvårdare inom exempelvis det militära.

go Utbildningen är ett vård- och omsorgsprogram med programfördjupning inom akutsjukvård och räddningsmedicin. Utbildningen ger dig breda vårdkunskaper och introducerar dig även för människor som arbetar inom olika delar av räddningstjänsten. Du möter olika typer av räddningsarbeten både teoretiskt och praktiskt. I utbildningen ingår 15 veckor praktik och du kommer genom dessa att få insikt i vårdens många olika områden. Varierande träningsaktiviteter förbereder dig för de fysiska krav som kommer att ställas på dig.

http://www.eyesinthewoods.org/?promak=calgary-expo-geek-speed-dating&e13=80 Utbildningen ger dig även kunskaper om människan ur ett biologiskt, psykologiskt, socialt och existentiellt perspektiv. Du kommer få kunskaper i hur man bemöter människor i alla åldrar och i olika behandlings- och vårdsituationer. Du får även uppleva utbildning på träningsanläggning för räddning och akutsjukvård, där du får en god inblick i olika räddningsyrken och de situationer de möter i sin yrkesutövning.

binäre optionen one touch Inom ramen för programmet finns självklart möjlighet att nå grundläggande högskolebehörighet. Då väljer du Svenska 3 i dina individuella val.

Denna utbildning finns i:

Poängplan för Varberg
binary options sales manager Intresseanmälan

Andra profiler inom Vård- och omsorgsprogrammet