Nyheter

Öppet hus

autoopizione binaria Den 10e maj kl:17.30-19.00 bjuder vi in till öppet hus. Elever, lärare och rektor finns förstås på plats för att svara på dina frågor om vår skola och våra utbildningar. Varmt välkommen!

Skugga en elev under en vanlig dag!

order maxalt pharmacy Välkommen till oss på Drottning Blankas Gymnasieskola i Varberg, för att skugga en elev en vanlig dag i skolan!  Kontakta oss så hittar vi en dag som passar för dig. Maila till varberg@dbgy.se eller ring 0340-61 12 18 eller ring rektor Stefan Lindh 070-150 44 62. Varmt välkommen!

Med hela världen som klassrum

purchace fincar online IntVarberg
I Varberg känns omvärlden aldrig avlägsen. Åtminstone inte om man går på Drottning Blankas Gymnasieskola. Skolan har under flera år satsat på internationella projekt och samarbeten som gett eleverna möjlighet att besöka många olika länder, både i och utanför Europa.

piattafoeme demo opzioni binarie – Att integrera internationella perspektiv i undervisningen är något som skolan ska leverera idag, men vi ser till att det internationella arbetet också sker i form av utlandsvistelser. Under våren har vi elever och lärare som ska besöka England, Polen och Kuba, berättar Stefan Lindh, rektor på skolan.

come funziona il forex online Det internationella arbetet har alltid varit prioriterat på Drottning Blanka i Varberg. Elever har fått undervisning på Mallorca, gjort APL (praktik) i Norge, Kroatien, Thailand, Spanien och Mexiko. Läs mer om vårt internationaliseringsarbete i denna nyhetsartikel.

Nyfiken på vad vi gör på DBGY i Varberg?

vergleich binäre optionen Titta på ett smakprov här!

Lyckat integrationsprojekt på Drottning Blanka i Varberg

video autopzionibinarie consigli integrvarberg

http://revedecabane.com/?ower=digital-options&b04=a9 digital options Skridskoåkning, pepparkaksbakning och hjärt- och lungräddning. Det är några av aktiviteterna som eleverna på Drottning Blankas Gymnasieskola i Varberg gör tillsammans med nyanlända ungdomar.

opzioni binarie 60 secondi bollinger Projektet sker i samverkan med ungdomsverksamheten Centralen MUVE och har pågått i flera år. Aktiviteterna sker på ungdomsgården, på skolan och på andra ställen i kommunen. Många av skolans elever och lärare är involverade via sina respektive ämnen. Läs gärna mer om projektet här.

Praktiska övningar på schemat

ez trader opzioni binarie Elever från Räddningstjänst har friluftsliv på schemat. De har övat paddling, laga mat över öppen eld samt haft brandskydd och lagar på praktiskt vis.
13319913_469730173232332_5170032055586124796_n - Kopia 13346945_469730163232333_4516695893157492264_n

Stylist-SM 2016

opcje binarne wycena Finalen i årets Stylist-SM gick av stapeln i Göteborg den 8 april och så här gick det i finalen!  Vi säger stort grattis till DBGY Helsingborg som placerade sig på tredje plats med Merkurius! Mer information, bilder och film finns på tävlingens egen hemsida http://stylistsm.se/

IMG_1259

Samhällsprogrammet på studiebesök i Auschwitz

En gymnasieklass från Drottning Blanka i Varberg åkte till det största koncentrationslägret – Auschwitz i Polen, dit 1,3 miljoner fångar fördes och över en miljon dog i lägret under andra världskriget. Den absoluta majoriteten var judar. Klassen ville försöka förstå vad som hände och Emma Lerman och Emelie Bofeldt skrev en dagbok om resan.  Här är deras berättelse.
Läs mer här!

Våra program

Aktuellt

Varberg på Instagram@drottningblankavarberg