Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!
 
Vi vet att gymnasievalet kan kännas extra svårt när du inte kunnat besöka oss, men förhoppningsvis får du svar på dina frågor här, där vi samlat allt om oss och vad som händer på skolan.
 

——— Sidans innehåll ———

3D-tur på skolanElevintervju ▪ Elevfilm ▪ Om våra programVår katalogVanliga frågor ▪ Snacka med SYV
 
 

 

Håll dig uppdaterad

Vill du hålla koll på vad som händer hos oss och få information om skolan? Lämna då en intresseanmälan nedan! Om du undrar något är det bara att ringa eller mejla oss på 033-16 57 80 eller boras@dbgy.se.
 
Vänliga hälsningar,
Johannah Karlsson, rektor.


Öppet hus


Vår förhoppning är att vi under hösten kommer att kunna ha Öppet hus som vanligt igen, och äntligen få träffa alla er intresserade elever! På vår Öppet Hus-sida hittar du all aktuell information. Vi ses!

Intresseanmälan


Lämna en intresseanmälan för information och påminnelser om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta inför ditt gymnasieval!

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i vår skola!

När du väl får besöka vår skola hittar du oss centralt i Borås, på Stora Brogatan 11. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


"Stylist är mitt drömyrke"

”Det bästa med utbildningen är just att vi får lära oss så mycket! Vi har lärt oss olika stylingtekniker, både för hår och smink, och massor om hudvård och massage. Sedan läser vi även svenska, matte och engelska. Vi får väldigt bra stöd och hjälp från lärarna.”

– Pierra, som läser till Stylist

Våra elever berättar

Är du nyfiken på hur en dag ser ut för elever på Drottning Blanka? Våra elever har gjort en film om hur en morgon kan se ut när man är elev hos oss.


Våra program

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: boras@dbgy.se.

Vanliga frågor om DBGY Borås

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.


Har du frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.