Digitalt öppet hus

På den här sidan hittar du information om oss och våra program, du kan ta en 3D-tur i våra lokaler och dessutom kolla in vårat live-öppet hus som vi hade på Facebook den 5 maj.

Har du frågor om skolan, gymnasievalet eller vill du börja hos oss? Du kan såklart alltid höra av dig till oss på boras@dbgy.se.

 

Se vår live-stream här!

Den 5 maj hade vi ett live-sänt öppet hus på Facebook. Kunde du inte vara med? Du kan såklart kolla in det fortfarande!

Har du frågor eller funderingar som inte besvarades får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.
/Johannah Karlsson, rektor DBGY Borås

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss centralt i Borås, på Stora Brogatan 11. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Vill du börja hos oss?

Vill du byta till vår skola eller har du kanske inte sökt gymnasieutbildning ännu? Bara hör av dig till oss på boras@dbgy.se så hjälper vi dig med din ansökan.

Vi vill dessutom passa på att tipsa om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


DBGY-elever berättar

10 juni 2020

Lediga platser

För dig som ska börja gymnasiet i Borås till hösten 2020 har vi fortfarande ett par platser kvar på några...

Läs mer

12 maj 2020

Information och planering kring studenten 2020

Studentfirande på Drottning Blanka! Vi önskar naturligtvis att omständigheterna såg annorlunda ut och att vi kunde erbjuda ett traditionellt studentfirande....

Läs mer

5 april 2020

"Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!"

”Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!”, säger Pierre som läser första året på Hantverksprogrammet...

Läs mer