Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!
 
Vi vet att gymnasievalet kan kännas extra svårt när du inte kunnat besöka oss, men förhoppningsvis får du svar på dina frågor här, där vi samlat allt om oss och vad som händer på skolan.
 

——— Sidans innehåll ———

3D-tur på skolanTidigare livesändningElevintervju ▪ Elevfilm ▪ Om våra programVår katalogVanliga frågor ▪ Snacka med SYV


 

 

Livesändning 27, 28 och 29 april kl. 17

Under vecka 17 sänder vi live på Instagramvid tre tillfällen – ett för varje program! Då berättar vi om programmen och visar runt i lokalerna.
 

 • Tisdag 27/4 kl. 17.00 – livesändning Hantverksprogrammet
 • Onsdag 28/4 kl. 17.00 – livesändning Ekonomiprogrammen
 • Torsdag 29/4 kl. 17.00 – livesändning Samhällsprogrammet
   
  Lämna gärna en intresseanmälan nedan så får du en påminnelse när det är dags, eller följ oss på Instagram direkt! Undrar du något, kan du alltid höra av dig till oss på boras@dbgy.se.

  Vänliga hälsningar,
  Johannah Karlsson, rektor.


 • Öppet hus


  I vår ersätter vi öppet hus med livesändningar. Gör gärna en anmälan på knappen nedan, så påminner vi dig och hör av oss när du kan besöka oss igen.

  Intresseanmälan


  Lämna en intresseanmälan för information och påminnelser om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta inför ditt gymnasieval!

  Personlig visning


  Vill du se hur skolan ser ut? Just nu erbjuder vi personliga visningar! Du får en rundtur hos oss, se våra lokaler och kan passa på att ställa frågor om allt du undrar över. Läs mer nedan!

  Ta en rundtur i vår skola!

  När du väl får besöka vår skola hittar du oss centralt i Borås, på Stora Brogatan 11. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


  Missade du vår senaste livesändning?

  Ingen fara, du kan se den här:

  Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.


  "Stylist är mitt drömyrke"

  ”Det bästa med utbildningen är just att vi får lära oss så mycket! Vi har lärt oss olika stylingtekniker, både för hår och smink, och massor om hudvård och massage. Sedan läser vi även svenska, matte och engelska. Vi får väldigt bra stöd och hjälp från lärarna.”

  – Pierra, som läser till Stylist

  Våra elever berättar

  Är du nyfiken på hur en dag ser ut för elever på Drottning Blanka? Våra elever har gjort en film om hur en morgon kan se ut när man är elev hos oss.


  Våra program

  Ladda ner vår katalog

  Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

  Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: boras@dbgy.se.

  Vanliga frågor om DBGY Borås

  Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.


  Har du frågor om gymnasievalet?

  Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.