Digitalt öppet hus


Träffa oss digitalt

Hej och varmt välkommen till Drottning Blanka Falkenberg! På den här har vi samlat all information om oss som är bra att veta för dig som är intresserad av att söka oss till oss. Vi är en liten skola med familjär stämning som precis intill torget. Vi har flera olika program, alla med unika profiler. Läs mer om det nedan.

Undrar du något?

Du kan såklart alltid höra av dig till oss på falkenberg@dbgy.se.

Gör en intresseanmälan!

Vill du veta mer om oss och snabbt få information om när vi tar emot besökare på öppet hus igen? Gör en intresseanmälan på knappen nedan, så hör vi av oss!

Vänliga hälsningar,
Marie Andersson, rektor.

Intresseanmälan

Hör våra elever berätta om våra program!

Nyfiken på vad våra elever tycker om våra program? Titta på våra programfilmer!

Kriminologi på Drottning Blanka Falkenberg

Estetiska programmet på Drottning Blanka Falkenberg

Hotell- och turismprogrammet på Drottning Blanka Falkenberg

Frisör på Drottning Blanka Falkenberg


Missade du vår livesändning?

Ingen fara, du kan se den här:

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.


Allt om DBGY Falkenberg på ett par minuter!

Våra program

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: falkenberg@dbgy.se.

Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Anmäl dig nedan.

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss centralt i Falkenberg på Arvidstorpsvägen 12, precis vid Stortorget. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Elin pluggar hotell- och turismprogrammet

Jag känner verkligen att jag valde rätt.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.