Om DBGY Falkenberg

En gymnasieskola mitt i centrala Falkenberg. Drottning Blankas Gymnasieskola i Falkenberg ligger centralt intill torget i fräscha lokaler. Som elev hos oss kan du se fram emot en spännande gymnasietid. Vår skola har en skön atmosfär som gör det lätt för dig att utvecklas och trivas. Här finns mycket kreativitet och skaparglädje tillsammans med teoretisk förankring.

DBGY Falkenberg är en av ca 30 Drottning Blanka-skolor som finns runt om i Sverige. Alla våra skolor ligger centralt och är personliga med god sammanhållning, skön stämning och engagerad personal. Läs mer om DBGY här. I Falkenberg finns vi precis intill torget i fräscha lokaler. Som elev hos oss kan du se fram emot en spännande gymnasietid. Vår skola har en skön atmosfär som gör det lätt för dig att utvecklas och trivas. Här finns mycket engagemang och skaparglädje tillsammans med teoretisk förankring.

Engagerade och duktiga lärare delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att du ska lyckas nå dina mål, vare sig det handlar om vidare studier eller ett yrkesliv i Sverige eller internationellt. För oss är det viktigt att erbjuda dig en bra grund att stå på för dina vidare studier, ditt yrkesliv och för din personliga utveckling.

Vår personal ser till att du blir sedd varje dag, och får hjälp om du behöver det. Lärarrrummet har alltid öppna dörrar och våra lärare tar sig också tid att umgås med eleverna i skolan. Detta, tillsammans med att vi är en liten skola, gör att vi har en bra gemenskap där man trivs.

Välkommen till oss på Drottning Blankas Gymnasieskola!