Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!
 
Vi vet att gymnasievalet kan kännas svårt. Därför har vi samlat information om oss och vad som händer på vår skola här. Vi hoppas att du kan få svar på många av dina frågor, men du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta något mer!
 

Livesändning från 18 januari

Om du missade vår livesändning den 18 januari kan du se den i efterhand på knappen nedan. I den berättar vi mer om vår skola, program och hur det är att vara elev hos oss!

 

——— Sidans innehåll ———

3D-tur på skolan ▪ Våra programElevintervju ▪ Programfilmer ▪ Vanliga frågor ▪ Vår katalogSnacka med SYV
 

 

Håll dig uppdaterad

Vill du hålla koll på vad som händer hos oss och få information om skolan? Lämna då en intresseanmälan nedan! Om du undrar något är det bara att ringa eller mejla oss på 023-77 56 30 eller falun@dbgy.se.
 
Vänliga hälsningar,
Angelica C. Wikblad, rektor.


Få mer information om oss

Öppet hus


Under hösten planerar vi att ha öppet hus som vanligt - äntligen kan vi träffa alla er intresserade elever igen! På vår öppet hus-sida hittar du alltid aktuell information. Vi ses!

Intresseanmälan


Lämna en intresseanmälan för att få information och påminnelser om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta inför ditt gymnasieval!

Elev för en dag


Vill du besöka oss en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever, lära känna skolan och programmet du är intresserad av!

Ta en rundtur i våra lokaler

Du hittar oss mitt i Falun, på Åsgatan 33. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Våra program

Pierre läser till stylist

”Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!”

Digital design och medieproduktion


Sociologi – kriminologi


Försäljning och marknadsföring

Försäljning och marknadsföring är vår profil på Försäljnings- och serviceprogrammet, som tidigare har hetat Handels- och administrationsprogrammet.


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Ladda ner vår katalog

Vill du bläddra i årets katalog? Då kan du ladda ner den här! Där kan du läsa mer om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: falun@dbgy.se.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.