Nyheter från Drottning Blankas Gymnasieskola Falun

Hej alla elever på Drottning Blanka!

Nu är det helt klart hur undervisningen kommer att fungera framöver, i en tid då coronapandemin gör läget mycket osäkert. Informationen nedan gäller tills vidare, och kan komma att förändras, om läget i samhället eller rekommendationerna skulle kräva det. Har ni frågor, kan ni vända er direkt till mig, eller till era mentorer. Era scheman hittar ni inom kort här på SchoolSoft.

Årskurs 1: Har undervisning på plats i skolan. Måndag till torsdag. Alltid fjärrundervisning fredag.

Årskurs 2: Har undervisning på plats i skolan och på fjärr, varannan vecka, med start med fjärrundervisning v. 36. Måndag till torsdag. Alltid fjärrundervisning fredag.

Årskurs 3: Har undervisning på plats i skolan och på fjärr, varannan vecka, med start på plats i skolan v. 36. Måndag till torsdag. Alltid fjärrundervisning fredag.

Återigen, så hoppas vi naturligtvis på att vi åter ska kunna ha er alla på plats här i skolan, samtidigt, på ett säkert och tryggt sätt.

Sköt om er, och var rädda om varandra!

5 oktober 2020

"Det går att lära sig på många olika sätt."

  När Josefin skulle välja gymnasium letade hon efter ett kreativt program som samtidigt kunde ge henne högskolebehörighet. I den här intervjun...

Läs mer

5 oktober 2020

"Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!"

”Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!”, säger Pierre som läser första året på Hantverksprogrammet...

Läs mer

1 september 2020

Lediga platser

För dig som ska börja gymnasiet i Falun till hösten 2020 har vi fortfarande ett par platser kvar på några...

Läs mer
Se fler nyheter