DBGY Göteborg


Gårda


Det är viktigt för oss att det går bra för dig!

I helt nyrenoverade lokaler ett stenkast från Svingeln hittar du Drottning Blankas gymnasieskola Gårda. Vi erbjuder attraktiva utbildningar, många av våra elever på yrkesprogrammen har jobb redan innan de tar studenten. Framgången ligger i att vi anpassar våra utbildningar efter vad branschen söker, samtidigt som vi fokuserar på vilka behov våra elever har. Det bästa av två världar!

Vårt gymnasium är en av två Drottning Blanka-skolor i Göteborg. Den andra heter Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Centrum.

Vi värnar om relationer och är övertygade om att engagemang är nyckeln till en bättre värld. Det personliga engagemanget vi har kring din framgång och ditt välmående är viktigast och det visar vi bland annat genom vår unika utbildning i resiliens.

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig

Våra program 2023

Öppet hus

Vårens öppna hus är nu genomförda, men på vår sida Digitalt öppet hus hittar du massor med bra information om oss inför ditt gymnasieval. Kika in där!


Nyheter

10 augusti 2022

Snart Skolstart! Välkommen alla 1or den 17e Augusti kl 10:00

Vi välkomnar alla våra ettor till skolan den 17e Augusti kl 10:00 Välkommen till Anders Perssonsgatan 18. Närmaste hållplats är...

Läs mer

14 juli 2022

Yrkesprogram ger grundläggande högskolebehörighet!

Från och med höstterminen 2023 kommer du som börjar ett yrkesprogram inte längre behöva välja till grundläggande högskolebehörighet. De extra...

Läs mer

8 juni 2022

Poddavsnitt 45: Gammal på jobbet

Vi vill att medarbetare inom DBGY ska vilja arbeta kvar hos oss. Har man jobbat ett tag på samma ställe...

Läs mer
Se alla nyheter