DBGY Göteborg


Gårda


Nå dina mål på Drottning Blankas Gymnasieskola Gårda!

Ska du välja gymnasium nu till våren 2021? Varmt välkommen till oss på Drottning Blanka. Här på vår sida har vi samlat all information som du som elev, förälder eller SYV behöver. Du hittar mer i menyn till höger.

Drottning Blankas Gymnasieskola är skolan som är engagerad i sina elever, sitt närområde och världen. Genom personligt engagemang når vi tillsammans med våra elever framgång.

I helt nyrenoverade lokaler ett stenkast från Svingeln hittar du Drottning Blankas gymnasieskola Gårda. Vi erbjuder attraktiva utbildningar, många av våra elever på yrkesprogrammen har jobb redan innan de tar studenten. Framgången ligger i att vi anpassar våra utbildningar efter vad branschen söker, samtdigt som vi fokuserar på vilka behov våra elever har. Det bästa av två världar!

Vi är en liten skola med stort fokus på våra elever där lärarna alltid tar sig tid att umgås och prata med eleverna. Stämningen på skolan är något vi har värnat om länge – vi ska vara en plats där alla känner sig trygga och trivs.

Vårt gymnasium är en av två Drottning Blanka-skolor i Göteborg. Den andra heter Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Centrum.

Varmt välkommen till oss!

För dig som ska välja gymnasium

Vi sänder live 24 april!

Den 24 april kl. 12 sänder vi live – mer information kommer inom kort! Lämna gärna en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad.

Tills dess kan du kika in på vår sida Digitalt öppet hus, där vi samlat allt du behöver veta om oss. Kika gärna in där! Har du en fråga du inte fick svar på? Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Varma hälsningar från elever och personal på DBGY Göteborg Gårda

Våra program 2021

Nyheter

10 februari 2021

Gymnasievalet 2021

Har du gymnasiekoll? Är det dags för dig att söka till gymnasiet? Vad kul! Det är mycket att tänka på...

Läs mer

26 januari 2021

Hej! Felmeddelande i Indra! Hantverksprogrammet!

Hej! det har gått ut ett felmeddelande i Indra att vi inte kommer starta frisör, barberare eller makeupstylist ht21. Detta...

Läs mer

15 januari 2021

Vill du söka till Hantverksprogrammet?

Är du intresserad av att börja på Hantverksprogrammet, och någon av våra profiler Barberare, Frisör eller Hår- och makeupstylist? Då...

Läs mer
Se alla nyheter