Digitalt öppet hus

På den här sidan hittar du information om oss och våra program, dessutom kan du kolla in vårat live-öppet hus som vi hade på Facebook den 28 april.

Har du frågor om skolan, gymnasievalet eller vill du börja hos oss? Du kan såklart alltid höra av dig till oss på garda@dbgy.se.

 

Se vår live-stream här!

Den 28 april hade vi ett live-sänt öppet hus på Facebook. Kunde du inte vara med? Du kan såklart kolla in det fortfarande!

Har du frågor eller funderingar som inte besvarades får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.

/Emma Munter, tf rektor DBGY Göteborg Gårda

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss på Anders Personsgatan 18 i Gårda, Göteborg. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!

Vill du börja hos oss?

Vill du byta till vår skola eller har du kanske inte sökt gymnasieutbildning ännu? Bara hör av dig till oss på garda@dbgy.se så hjälper vi dig med din ansökan.

Vi vill dessutom passa på att tipsa om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


DBGY-elever berättar

10 juni 2020

Lediga platser

För dig som ska börja gymnasiet i Göteborg till hösten 2020 har vi fortfarande ett par platser kvar på några...

Läs mer

8 maj 2020

Skollunch vid distansundervisning

Nu är det möjligt för elever på DBGY Göteborg Gårda att hämta portionsförpackade skolluncher under den period som skolan bedriver...

Läs mer

14 april 2020

"Jag känner verkligen att jag valde rätt."

Elin pluggar hotell- och turismprogrammet på Drottning Blankas Gymansieskola – ett val hon är väldigt nöjd med. Varför? Det avslöjar...

Läs mer