Digitalt öppet hus 21/1


Digitalt öppet hus

Den 21 januari kl. 17 har vi livesändning på Facebook och en chatt här på hemsidan. Läs mer nedan. Du kan såklart alltid höra av dig till oss på garda@dbgy.se.

 

Gör en intresseanmälan!

Vill du veta mer om oss och få information så fort vi tar emot besökare på öppet hus igen? Gör en intresseanmälan på knappen nedan så hör vi av oss!

Hoppas vi ses!
Marcus Berglund, rektor.

Intresseanmälan

Träffa oss digitalt!

Den 21 januari har vi digitalt öppet hus. Vi kommer att ha en livesändning på vår Facebook-sida där elever och lärare berättar mer om oss och svarar på dina frågor. Du kan också chatta med oss direkt här på hemsidan, nere i högra hörnet.

Schema torsdag 21 januari
Få information om:
Barberare | Hantverksprogrammet
Frisör | Hantverksprogrammet
Hår- och makeupstylist | Hantverksprogrammet

Allt om DBGY Gårda

I vår skolfilm får du veta allt om Drottning Blanka Gårda på sex minuter.

Våra program

Såhär söker du till Hantverksprogrammet

Är du intresserad av att börja på Hantverksprogrammet, och någon av våra profiler Barberare, Frisör eller Hår- och makeupstylist? Då kan det vara bra att veta att just denna inriktning har bytt namn nyligen. Vill du läsa någon av dessa utbildningar ska du välja Hantverksprogrammet med inriktning Frisör, barberare och hår- och makeupstylist.

Dessa profiler har vi på DBGY Gårda:
– Barberare
– Frisör
– Hår- och makeupstylist

Såhär gör du för att söka till Hantverksprogrammet
1. Du loggar in i Indra med dina uppgifter
2. Sök på Drottning Blankas Gymnasieskola Gårda
3. Välj Hantverksprogrammet, inriktning: Frisör, barberare och hår – och makeupstylist.
4. Välj vilken profil du vill gå


Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: garda@dbgy.se.

Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Anmäl dig nedan.

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss på Anders Personsgatan 18 i Gårda, Göteborg. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!

Hantverksprogrammet

Vill du kombinera teoretiska studier med praktiskt arbete? Välj en av våra tre inriktningar på Hantverksprogrammet, Hår- och makeupstylist, Frisör eller Barberare.


Pierre läser till stylist

”Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!”

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.