Årskurs 1

Vi välkomnar alla nya elever till årskurs 1 måndag den 19 augusti, klockan 10.00. Vi kommer att ha ett par dagar uppstart, alltså alternativa dagar. Så när du kommer möter dina mentorer upp dig och går igenom dagarna.Dessa två dagar är otroligt viktiga för dig då vi kommer att gå igenom din utbildning (dina studieplaner) och vad vi skall hjälpas åt med så du kan arbeta till din examen. Du kommer även att få en kort rundvandring i de nya lokalerna och erhålla taggs så du kan komma in i skolhuset. Från och med måndag 26 augusti läser vi alla utifrån schemat, alltså vanlig skoldag.

28 augusti 2019, mellan 17:30-ca 19:00. Det är viktigt att du har med dig minst en vårdnadshavare för att kunna få ut din dator. Under kvällen kommer vi presentera våra medarbetare, tankar kring examensmål, klassinformation från respektive mentor och information om SchoolSoft och Classroom.

Plats: Anders Personsgatan 18, Gårda Göteborg.

Årskurs 2-3

Samtidigt önskar vi våra årskurs 2-3:or tillbaka från ett välbehövligt lov: torsdag den 22 augusti klockan 10.00. Vi kommer att ha ett par dagar uppstart, där din mentor kommer gå igenom din utbildning för att du ska nå dina mål inför examen och få en rundvandring i våra nya lokaler. Från och med måndag 26 augusti läser vi alla utifrån schemat, alltså vanlig skoldag.

Plats: Anders Personsgatan 18, Gårda Göteborg.