Digitalt öppet hus 19/1


Träffa oss digitalt

Den 19 januari kl. 17 har vi livesändning på Facebook och en chatt här på hemsidan, där du kan ställa alla dina frågor om oss. Läs mer nedan.
 

Undrar du något?

Vi finns självklart här om du har frågor kring ditt gymnasieval eller hur det är att gå på skolan. Du kan såklart alltid höra av dig till oss på gavle@dbgy.se.

Hoppas vi ses!

Åsa Nordgren Öberg, rektor.

Intresseanmälan

Livesändning och chatt 19/1

Den 19 januari har vi digitalt öppet hus. Vi kommer att ha en livesändning på vår Facebook-sida där vi berättar mer om vår skola och svarar på dina frågor. Du kan också chatta med oss direkt här på hemsidan, nere i högra hörnet.

Allt om DBGY Gävle på ett par minuter

Vi har ett starkt fokus på engagemang för att du ska utvecklas och trivas under dina år på gymnasiet.

Våra program

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: gavle@dbgy.se.

Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Anmäl dig nedan.

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss precis vid stationen i Gävle, på Centralplan 5. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Sara pluggar samhällsvetenskap

”Om du är förvirrad och inte riktigt vet vad du är intresserad av – välj en bred linje!”

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.