Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!
 
Vi vet att gymnasievalet kan kännas extra svårt när du inte kunnat besöka oss, men förhoppningsvis får du svar på dina frågor här, där vi samlat allt om oss och vad som händer på skolan.
 

——— Sidans innehåll ———

3D-tur på skolanElevintervju ▪ Tidigare livesändning ▪ Om våra programVår katalogVanliga frågor ▪ Snacka med SYV


 

 

Livesändning 22 april kl. 18-20

Den 22 april kl. 18-20 sänder vi live på våra sociala kanaler (gå dit via knapparna nedan), där vi berättar mer om vår skola. Vi har då olika tider för olika program, men du som vill får gärna vara med på alla presentationer!
 
18:00 | Samhällsprogrammet
18:30 | Ekonomiprogrammet
19:00 | Stylistprogrammet
19:30 | Handelsprogrammet

Lämna gärna en intresseanmälan nedan så håller vi dig uppdaterad. Undrar du något, kan du alltid höra av dig till oss på gavle@dbgy.se.

Vänliga hälsningar,
Åsa Nordgren Öberg, rektor.


Öppet hus


I vår ersätter vi öppet hus med livesändningar. Gör gärna en anmälan på knappen nedan, så påminner vi dig och hör av oss när du kan besöka oss igen.

Intresseanmälan


Lämna en intresseanmälan för information och påminnelser om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta inför ditt gymnasieval!

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss precis vid stationen i Gävle, på Centralplan 5. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Sara pluggar samhäll

”Om du är förvirrad och inte riktigt vet vad du är intresserad av – välj en bred linje!”

Missade du vår livesändning?

Ingen fara, du kan se det här:

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.


Våra program

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: gavle@dbgy.se.

Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.