Digitalt öppet hus


DBGY


Digitalt öppet hus

Vi ser fram att träffa dig på våra öppna hus på ett tryggt vis, men vi har även den här sidan där vi berättar allt om skolan digitalt. Här har vi samlat all information om oss och vad som händer på skolan.

 

Undrar du något?

Vi finns självklart här om du har frågor kring ditt gymnasieval eller hur det är att gå på skolan. Det är bara att ringa eller mejla oss på 031-333 54 30 eller goteborg@dbgy.se.

 

Få mer information om oss!

Nu när pandemin härjar över världen är det svårt för oss att träffas, vilket vi tycker är vädligt tråkigt. Därför rekommenderar vi dig att göra en intresseanmälan på knappen nedan, för att få mer informarion om oss och vad som händer på skolan.

Vänliga hälsningar,
Mona Fallenhag, rektor.

Intresseanmälan

Allt om DBGY Göteborg Centrum

Ta en rundtur i våra lokaler!

Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!

 


Våra program

Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Anmäl dig nedan.

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Pierre läser till stylist

”Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!”

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.