Elev för en dag på DBGY Göteborg Centrum

Som elev för en dag får du

 • Uppleva en vanlig skoldag
 • Hänga med skolans elever
 • Fler datum att välja mellan
 •  
  Praktisk information

  Datum & tid: detta varierar. Gör en intresseanmälan i formuläret här på sidan, så kontaktar skolan dig

  Antal: ta gärna med vänner!

  Adress: Postgatan 15

   
  Vill du hellre besöka öppet hus?
  Ett större, mer anordnat event.

   

  Gör research från soffan
  När du inte hinner komma till oss fysiskt eller som komplement till ditt besök kan du kolla in “digitalt öppet hus”.

   

  Undrar du något?
  Ring oss på tel: 031-333 54 30 eller mejla oss på: goteborg@dbgy.se

  Elev för en dag

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och bokar in en tid som passar!

  När börjar du gymnasiet?
  Välj en utbildning

  HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

  När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till att ta emot  program, information om öppet hus och elev för en dag, mässor, antagningen och omval, julhälsningar, sommarhälsningar, händelser, och lediga platser,och behöver lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Du samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB 556568-8479.

  Vi behandlar ditt förnamn, efternamn, e-post, mobilnummer, år för gymnasiestart, programval, och datum för öppet hus.

  Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att behandla information om webbplatstrafiken i syfte att samla statistik för utvärdering och ett långsiktigt förbättringsarbete på webbsidan samt marknadsföring kopplad till hemsidan. Du kan läsa mer i vår Cookiepolicy.

  Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

  DBGY Juvelen AB 556578-9129, DBGY Kronan AB 556566-8794, är personuppgiftsansvarig på den skola du anmält intresse till. Personuppgifterna behandlas även med stöd av den personuppgiftsbiträdena Microsoft Ireland Operations Limited, org. nr. 502052-1307, Infobip Sweden AB org. nr. 559053-5281 och Azure AB, org. nr. 556672-2236. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

  Personuppgifterna kan komma att behandlas i USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia, och Ryssland med stöd av standardavtalsklausuler.

  Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna eller avslutar marknadsföringen. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningsperioden för den sökta utbildningen är över. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få tillgång till dina personuppgifter. Du hittar hela vår policy här.

  Kontakt

  Om du har frågor om hur dina personuppgifter hanteras kontakta AcadeMedias dataskyddsorganisation.

  Om du vill göra någon av dina rättigheter gällande, använd detta formulär.