Digitalt öppet hus

På den här sidan hittar du information om oss och våra program, du kan ta en 3D-tur i våra lokaler och dessutom kolla in vårat live-öppet hus som vi hade på Facebook den 5 maj.

Har du frågor om skolan, gymnasievalet eller vill du börja hos oss? Du kan såklart alltid höra av dig till oss på halmstad@dbgy.se.

 

Se vår live-stream här!

Den 5 maj hade vi ett live-sänt öppet hus på Facebook. Kunde du inte vara med? Du kan såklart kolla in det fortfarande!

Har du frågor eller funderingar som inte besvarades får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.
/Sara Dahl, rektor DBGY Halmstad

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss centralt i Halmstad på Syskonhamnsgatan 5, ett stenkast från stationen. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Vill du börja hos oss?

Vill du byta till vår skola eller har du kanske inte sökt gymnasieutbildning ännu? Bara hör av dig till oss på halmstad@dbgy.se så hjälper vi dig med din ansökan.

Vi vill dessutom passa på att tipsa om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


DBGY-elever berättar

12 augusti 2020

Digitalt föräldramöte Åk 1

På grund av situationen med Covid-19 och som en av våra åtgärder för att minska smittspridningen i samhället kommer våra...

Läs mer

12 augusti 2020

Skolstart Åk 1

Vi vet att det första intrycket är enormt viktigt. Av den anledningen var vi tidiga med att skicka ut välkomstbrev...

Läs mer

10 juni 2020

Lediga platser

För dig som ska börja gymnasiet i Halmstad till hösten 2020 har vi fortfarande ett par platser kvar på hantverksprogrammet...

Läs mer