Digitalt öppet hus


Träffa oss digitalt

Hej och välkommen till Drottning Blanka Halmstad! Är du nyfiken på att börja hos oss 2021? Våra fysiska öppna hus har blivit digitala, och på den här sidan hittar du all information om oss och om vad som händer på skolan.

 

Undrar du något?

Vi finns självklart här om du har frågor kring ditt gymnasieval eller hur det är att gå på skolan. Du kan såklart alltid höra av dig till oss på halmstad@dbgy.se.

 

Gör en intresseanmälan!

Vill du veta mer om oss och få en inbjudan när vi tar emot besökare på öppet us igen? Gör en intresseanmälan på knappen nedan så hör vi oss!

Hoppas vi ses!
Sara Dahl, rektor.

Intresseanmälan

Det är viktigt för oss att det går bra för dig!

Vill du veta mer om Drottning Blankas Gymnasieskola Halmstad? Vi har gjort en film om vår skola där vi pratar med elever, lärare och visar lite av vår skola.

Missade du vår livesändning?

Ingen fara, du kan se den här:

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.


Våra program

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: halmstad@dbgy.se.

Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Anmäl dig nedan.

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss centralt i Halmstad på Syskonhamnsgatan 5, ett stenkast från stationen. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Pierre läser till stylist

”Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!”

Vill du börja hos oss?

Vill du byta till vår skola eller har du kanske inte sökt gymnasieutbildning ännu? Bara hör av dig till oss på halmstad@dbgy.se så hjälper vi dig med din ansökan.

Vi vill dessutom passa på att tipsa om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.