Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!
 
Vi vet att gymnasievalet kan kännas extra svårt när du inte kunnat besöka oss, men förhoppningsvis får du svar på dina frågor här, där vi samlat allt om oss och vad som händer på skolan.
 

——— Sidans innehåll ———

3D-tur på skolanElevintervjuBakom kulissernaVåra program ▪ Rektorn hälsarVanliga frågorVår katalogSnacka med SYV
 

 

Håll dig uppdaterad

Vill du hålla koll på vad som händer hos oss och få information om skolan? Lämna då en intresseanmälan nedan! Om du undrar något är det bara att ringa eller mejla oss på 042-444 96 89 eller kyrkogatan@dbgy.se.
 
Vänliga hälsningar,
Mikael Fors, rektor.


Få mer information om oss

Öppet hus


Vår förhoppning är att vi under hösten kommer att kunna ha Öppet hus som vanligt igen, och äntligen få träffa alla er intresserade elever! På vår Öppet Hus-sida hittar du all aktuell information. Vi ses!

Intresseanmälan


Lämna en intresseanmälan för information och påminnelser om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta inför ditt gymnasieval!

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss centralt i Helsingborg, på Södra Kyrkogatan 4. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Sara läser samhäll

”Om du är förvirrad och inte riktigt vet vad du är intresserad av – välj en bred linje!”

– Sara, som läser samhällsvetenskapsprogrammet.

Bakom kulisserna på DBGY Helsingborg Södra Kyrkogatan


Våra program

Hälsningar från vår rektor!


Vanliga frågor om oss

Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna vi bruar få från elever som vill börja hoss oss. Det kan vara frågor om vilken dator du får låna, eller var vi har idrott. Läs mer på knappen nedan.

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: kyrkogatan@dbgy.se.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.