Digitalt öppet hus 19/1


Träffa oss digitalt

Den 19 januari kl. 17 har vi digitalt öppet hus. Vi sänder live från vår Facebook-sida, och du kan även chatta med oss här på hemsidan. Läs mer nedan! Där hittar du också mer information om oss, våra program och kan se hur vår skola ser ut.

Längst ned på sidan kan du göra en digital rundvandring i lokalerna och där hittar du även videon från vårens digitala öppna hus!

 

Undrar du något?

Vi finns självklart här om du har frågor kring ditt gymnasieval eller hur det är att gå på skolan. Du kan såklart alltid höra av dig till oss på kyrkogatan@dbgy.se.

 

Gör en intresseanmälan!

Vill du veta mer om oss? Gör en intresseanmälan på knappen nedan så kommer du få mejl om våra program, och bli meddelad när vi åter tar emot besökare på öppet hus.

Vänliga hälsningar,
Mikael Fors, rektor.

Intresseanmälan

Livesändning 19/1 kl. 17

Livesändning på Facebook
Den 19 januari kl. 17 sänder vi live från vår Facebook-sida. Där kan du ställa dina frågor, och få en inblick i hur det är att gå på vår skola. Missa inte det! Vill du få en påminnelse när livesändningen börjar? Gör en intresseanmälan, så hör vi av oss.

Chatt på hemsidan
Samma dag, den 19 januari, kan du också chatta med oss här på hemsidan. Chatten kommer att ligga längst ner i högra hörnet, så missa inte att komma in här och ställa alla dina frågor till oss.

Vänliga hälsningar, Mikael Fors, rektor

Allt om Helsingborg Södra Kyrkogatan på under 4 minuter!

Våra program

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: kyrkogatan@dbgy.se.

Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Anmäl dig nedan.

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Hälsningar från vår rektor!


Intervju med en elev

”Om du är förvirrad och inte riktigt vet vad du är intresserad av – välj en bred linje!”

– Sara, som läser samhällsvetenskapsprogrammet.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss centralt i Helsingborg, på Södra Kyrkogatan 4. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!

Här hittar du videon från vårens öppna hus:
Video från vårens öppna hus:
Digitalt öppet hus våren 2020


Vanliga frågor om oss

Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna vi bruar få från elever som vill börja hoss oss. Det kan vara frågor om vilken dator du får låna, eller var vi har idrott. Läs mer på knappen nedan.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.