Drottning Blankas Gymnasieskola


Jönköping


Nå dina mål på Drottning Blankas Gymnasieskola i Jönköping

Ska du välja gymnasium nu till våren 2021? Varmt välkommen till oss på Drottning Blanka. Här på vår sida har vi samlat all information som du som elev, förälder eller SYV behöver. Du hittar mer i menyn till höger.

Drottning Blankas Gymnasieskola är skolan som är engagerad i sina elever, sitt närområde och världen. Genom personligt engagemang når vi tillsammans med våra elever framgång. Vi brukar säga att vi är den lilla skolan med det stora engagemanget, något som verkligen märks på den mysiga stämningen vi har på skolan. Varje elev har också en egen mentor som noggrant följer din utveckling och erbjuder hjälp och stöd om du skulle behöva det.

Vi har ett attraktivt läge vid knutpunkten A6 Center, vilket gör att du enkelt och snabbt färdas till skolan. Vidare har skolan närhet till naturområden, träningsanläggningar och företag.

För dig som ska välja gymnasium

Träffa oss digitalt i april!

Den 21 april kl. 17 sänder vi live och den 26 april har du möjlighet att träffa våra lärare på Google Meet för att höra mer om skolan. Då kan du också ställa frågor direkt till dem! Du hittar all information på vår sida digitalt öppet hus – välkommen in via knappen nedan! Psst… Lämna gärna en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad.

Varma hälsningar från elever och personal på DBGY Jönköping

Våra program 2021

Nyheter

10 februari 2021

Gymnasievalet 2021

Har du gymnasiekoll? Är det dags för dig att söka till gymnasiet? Vad kul! Det är mycket att tänka på...

Läs mer

22 januari 2021

Träffa lärarna på programmen

På måndag 25 januari bjuder vi in dig som ska börja gymnasiet att träffa våra lärare i ett digitalt möte....

Läs mer

4 november 2020

"Jag kan rekommendera praktiska program."

August pluggar sista året på vård- och omsorgsprogrammet. Där får han lära sig om de olika principerna som finns inom...

Läs mer
Se alla nyheter