Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!
 
Vi vet att gymnasievalet kan kännas extra svårt när du inte kunnat besöka oss, men förhoppningsvis får du svar på dina frågor här, där vi samlat allt om oss och vad som händer på skolan.
 

——— Sidans innehåll ———

3D-tur på skolanElevintervju ▪ Tidigare livesändning ▪ Om våra programVanliga frågorVår katalog


 

 

Livesändning 21 april kl. 17-19

Den 21 april kl. 17-19 sänder vi live på Facebook – missa inte det! Då får du höra mer om vår skola och hur det är att plugga hos oss.
 
Till vår Facebook
 

Träffa våra lärare på Google Meet 26 april kl. 17-18

Den 26 april kl. 17-18 kan du träffa våra lärare i olika Google Meet-möten för att höra mer om vår skola och program. Då får du också möjlighet att ställa frågor direkt till dem! Länkar dyker upp här på sidan när det närmar sig. Lämna gärna en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad. Undrar du något, kan du alltid höra av dig till oss på jonkoping@dbgy.se.

Vänliga hälsningar,
Catarina Higgins, rektor.


Få mer information om oss

Öppet hus


I vår ersätter vi öppet hus med livesändningar. Gör gärna en anmälan på knappen nedan, så påminner vi dig och hör av oss när du kan besöka oss igen.

Intresseanmälan


Lämna en intresseanmälan för information och påminnelser om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta inför ditt gymnasieval!

Personlig visning


Vill du se hur skolan ser ut? Just nu erbjuder vi personliga visningar! Du får en rundtur hos oss, se våra lokaler och kan passa på att ställa frågor om allt du undrar över. Läs mer nedan!

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss enkelt på Batterigatan 19 vid Asecs, med goda kommunikationsmöjligheter. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Fredrik pluggar vård- och omsorgsprogrammet

”Välj en skola som tar utbildning på största allvar.”

Missade du vår livesändning?

Ingen fara, du kan se den här:

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss.


Våra program

Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: jonkoping@dbgy.se.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.