Digitalt öppet hus


Träffa oss digitalt

Vi ser fram att träffa dig på våra öppna hus på ett tryggt vis, men vi har även den här sidan där vi berättar allt om skolan digitalt. Här har vi samlat all information om oss och vad som händer på skolan.

Undrar du något?

I år kanske det känns extra svårt med gymnasivalet. Vi finns här som ett stöd för dig, och du kan självklart kontakta mig om du har några frågor om oss. Här hittar du kontaktuppgifter till övrig personal på skolan.

Tel: 0725229409
hakan.stenstrom@dbgy.se

Vänliga hälsningar,
Håkan Stenström, rektor.

Intresseanmälan

Allt om DBGY Kungsbacka

I vår skolfilm får du veta allt om Drottning Blanka Kugsbacka på sex minuter.

Gå en rundtur på skolan

Är du nyfiken på hur det ser ut på DBGY Kungsbakca? I filmen nedan kan du hänga med på en rundtur i våra lokaler!


Se vår livesändning

Missade du vår senaste livesändning? Du kan se den i efterhand här på vår hemsida. Har du en fråga är du varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.


Våra program

Rektor Håkan berättar om DBGY Kungsbacka

I filmen nedan kan du se när rektor Håkan presenterar skolan och berättar om våra program, elever och lärare.


Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: kungsbacka@dbgy.se.

Få mer information om oss

Öppet hus


Vårt öppet hus i november är tyvärr inställt. Gör gärna en anmälan på knappen nedan, så hör vi av oss när du kan besöka oss igen.

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss mitt i Kungsbacka, på Nygatan 17. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


”Jag fick jobb direkt efter studenten”

Svar: Att välja hantverksprogrammet – frisör var ett självklart val för mig! När jag var liten lekte jag ofta frisör och jag har flera gånger klippt kompisar och familj med kökssaxen där hemma.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.