Digitalt öppet hus


DBGY


Digitalt öppet hus

Vi ser fram att träffa dig på våra öppna hus på ett tryggt vis, men vi har även den här sidan där vi berättar allt om skolan digitalt. Här har vi samlat all information om oss och vad som händer på skolan.

 

Undrar du något?

Vi finns självklart här om du har frågor kring ditt gymnasieval eller hur det är att gå på skolan. Du kan såklart alltid höra av dig till oss på kungsbacka@dbgy.se.

 

Besök oss på öppet hus!

Vi kommer att ta emot ett begränsat antal besökare på öppet hus i höst. Gör en intresseanmälan på knappen nedan så får du mer information.

Hoppas vi ses!
Håkan Stenström, rektor.

Anmälan till öppet hus

Allt om DBGY Kungsbacka

I vår skolfilm får du veta allt om Drottning Blanka Kugsbacka på sex minuter.

Våra program

Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Anmäl dig nedan.

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss mitt i Kungsbacka, på Nygatan 17. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Emma läser till stylist

Det bästa är att jag varje dag får göra det jag brinner för. Det är stor skillnad mellan grundskola och gymnasium, då man på gymnasiet får plugga saker som man själv valt och gillar.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Se vår live-stream här!

Den 28 april hade vi ett live-sänt öppet hus på Facebook. Kunde du inte vara med? Du kan såklart kolla in det fortfarande!

Har du frågor eller funderingar som inte besvarades får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.

/Håkan Stenström, rektor DBGY Kungsbacka