Digitalt öppet hus

På den här sidan hittar du information om oss och våra program och dessutom kolla in vårat live-öppet hus som vi hade på Facebook den 21 april.

Har du frågor om skolan, gymnasievalet eller vill du börja hos oss? Du kan såklart alltid höra av dig till oss på kungsholmen@dbgy.se.

 

Se vår live-stream här!

Den 21 april hade vi ett live-sänt öppet hus på Facebook. Kunde du inte vara med? Du kan såklart kolla in det fortfarande!

Har du frågor eller funderingar som inte besvarades får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.

/Dejan Matic, rektor DBGY Stockholm Kungsholmen

Vill du börja hos oss?

Vill du byta till vår skola eller har du kanske inte sökt gymnasieutbildning ännu? Bara hör av dig till oss på kungsholmen@dbgy.se så hjälper vi dig med din ansökan.

Vi vill dessutom passa på att tipsa om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


DBGY-elever berättar

Fastnålad nyhet

Möjlighet till köplats

Söker du gymnasieplats? Efter sommaren så har vi just nu kö på flera av våra utbildningar. Det kan finnas möjlighet...

Läs mer

26 juni 2020

Meritvärde och antagningsgräns för Drottning Blanka Kungsholmen 2020

Här finner du de preliminära antagningsgränserna (poängen). De kan ge en fingervisning om vilket meritvärde (poäng) som krävs för att...

Läs mer

11 juni 2020

Lediga platser

För dig som ska börja gymnasiet i Stockholm till hösten 2020 har vi fortfarande ett par platser kvar på hantverksprogrammet,...

Läs mer

6 april 2020

"Jag känner att jag har hamnat rätt."

Hanna läser Barn- och fritidsprogrammet med inriktning träning och ledarskap på Drottning Blankas Gymnasieskola. Nedan berättar Hanna om sin utbildning...

Läs mer