Drottning Blankas Gymnasieskola


Linköping


Nå dina mål på Drottning Blankas Gymnasieskola i Linköping

Ska du välja gymnasium nu till våren 2021? Varmt välkommen till oss på Drottning Blanka Linköping. Här på vår sida har vi samlat all information som du som elev, förälder eller SYV behöver. Du hittar mer i menyn till höger.

Drottning Blankas Gymnasieskola är skolan som bryr sig om både dig som elev och världen som du så småningom ska ut i. Genom att var närvarande i det personliga, det lokala och det globala manifesterar vi att det hänger ihop – och att du som elev är del av detta både idag och i framtiden. Det börjar med din personliga utveckling och slutar med hur du kan vara med och driva utvecklingen för andra. Det är viktigt att det finns studiero på skolan, eftersom vi har höga förväntningar på våra elever. Med hjälp och stöd, både från lärare och kompisar, ser vi till att du når dina mål. Du hittar oss i centrala Linköping.

För dig som ska välja gymnasium

Våra program

Digitalt öppet hus

Den 19 januari har vi livesändning på Facebook och chatt här på hemsidan. Där berättar vi mer om vår skola och våra program, och du får också chans att ställa alla dina frågor. Missa inte det!

Tisdag 19 januari
Kl. 17: Livesändning på Facebook
Kl. 17 – 19: Chatt på hemsidan

Nyheter

17 december 2020

God jul och gott nytt år!

Vi är nog alla överens om att det har varit ett minst sagt märkligt år. I början av våren gick...

Läs mer

4 november 2020

"Det känns som att vi kan prata med lärarna om det mesta."

På Drottning Blankas Gymnasieskola pluggar tre killar som verkligen känner att de gjort rätt gymnasieval. I den här intervjun berättar...

Läs mer

29 oktober 2020

Vad är det bästa med att plugga Vård- och omsorgsprogrammet?

När Mint skulle välja gymnasium var hon mån om att hitta en skola med engagerade lärare och härlig skolmiljö. Valet...

Läs mer
Se alla nyheter