Digitalt öppet hus

På den här sidan hittar du information om oss och våra program, du kan ta en 3D-tur i våra lokaler och dessutom kolla in vårat live-öppet hus som vi hade på Facebook den 22 april.

Har du frågor om skolan, gymnasievalet eller vill du börja hos oss? Du kan såklart alltid höra av dig till oss på linkoping@dbgy.se.

 

Se vår live-stream här!

Den 22 april hade vi ett live-sänt öppet hus på Facebook. Kunde du inte vara med? Du kan såklart kolla in det fortfarande!

Har du frågor eller funderingar som inte besvarades får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.

/Jimmy Wentzell, rektor DBGY Linköping

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss centralt i Linköping, på Badhusgatan 5. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Vill du börja hos oss?

Vill du byta till vår skola eller har du kanske inte sökt gymnasieutbildning ännu? Bara hör av dig till oss på linkoping@dbgy.se så hjälper vi dig med din ansökan.

Vi vill dessutom passa på att tipsa om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


DBGY-elever berättar

3 augusti 2020

Skolstart Ht2020

Vi ser framemot att få träffa alla nya elever som har blivit antagna hos oss och alla gamla elever. Årskurs...

Läs mer

11 juni 2020

Lediga platser

För dig som ska börja gymnasiet i Linköping till hösten 2020 har vi fortfarande ett par platser kvar på några...

Läs mer

23 april 2020

"Välj en skola som tar utbildning på största allvar."

Fredrik Frisell pluggar vård- och omsorgsprogrammet på Drottning Blankas Gymnasieskola. I den här intervjun delar han med sig av värdefulla...

Läs mer