Om DBGY Linköping

Drottning Blankas Gymnasieskola grundades 1996 och finns nu i över 20 städer. Alla våra skolor ligger centralt och är personliga med god sammanhållning, skön stämning och engagerad personal. Läs mer om DBGY här.

Drottning Blanka Linköping öppnades hösten 2017 och vi kan erbjuda 3 gymnasieprogram. Hos oss får du mycket tid med dina lärare, blir mer sedd och alla uppmuntras till att sträva mot sina egna mål. Engagerade och duktiga lärare delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att du ska lyckas nå dina mål, vare sig de handlar om vidare studier eller ett yrkesliv i Sverige eller internationellt.

Vi tror på att en god relation mellan lärare och elev är nyckeln till framgång. Vi vill inspirera dig till att ha höga ambitioner för vad du kan lyckas med genom att ge dig en god inblick i yrkeslivet inom din bransch och en hög kvalitet på din utbildning. Hos oss råder studiero på alla lektioner, det är då man lär sig bäst. Våra lärare ställer också krav på dig, så att du med stöd och hjälp kan nå dina mål, oavsett om du vill studera vidare, börja jobba eller flytta utomlands. Vi är en traditionell svensk skola som vill våra elevers bästa.

Välkommen till oss på Drottning Blankas Gymnasieskola!