Digitalt öppet hus

På den här sidan hittar du information om oss och våra program, du kan ta en 3D-tur i våra lokaler och dessutom kolla in vårat live-öppet hus som vi hade på Facebook den 28 april.

Har du frågor om skolan, gymnasievalet eller vill du börja hos oss? Du kan såklart alltid höra av dig till oss på lund@dbgy.se.

 

Allt om vår skola

Vill du veta mer om våra gymnasieprogram, lära känna vår rektor och våra elever? Se på filmen nedan!

 

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.

/Marie Roslund, rektor DBGY Lund

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss centralt i Lund på Skomakaregatan 12, precis vid Mårtenstorget. Vill du redan nu se hur vi har det på skolan? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Vill du börja hos oss?

Vill du byta till vår skola eller har du kanske inte sökt gymnasieutbildning ännu? Bara hör av dig till oss på lund@dbgy.se så hjälper vi dig med din ansökan.

Vi vill dessutom passa på att tipsa om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Nyheter

17 oktober 2020

Coronatider i skolan

Nu när rekommendationerna är att vid minsta symtom gå hem kan det komma att påverka hur undervisningen utförs. Vi gör...

Läs mer

17 oktober 2020

Nytt inloggningssystem för vårdnadshavare

Från och med den 2 september loggar ni in i Schoolsoft via Bankid. Academedia har valt att gå över till denna...

Läs mer

5 oktober 2020

"Det går att lära sig på många olika sätt."

  När Josefin skulle välja gymnasium letade hon efter ett kreativt program som samtidigt kunde ge henne högskolebehörighet. I den här intervjun...

Läs mer