Digitalt öppet hus 19/1


Träffa oss digitalt

Vi ser fram att träffa dig på våra öppna hus på ett tryggt vis, men vi har även den här sidan där vi berättar allt om skolan digitalt. Här har vi samlat all information om oss och vad som händer på skolan.

 

Digitalt öppet hus 19/1

Den 19 januari kl. 17 har vi digitalt öppet hus. Vi bjuder in till live-möten på Google, där du kan ställa alla dina frågor. Du hittar mer information längre ner. Du kan såklart alltid höra av dig till oss på lund@dbgy.se.

 

Gör en intresseanmälan

Vill du veta mer om oss och få en inbjudan när vi tar emot besökare på öppet hus igen? Gör en intresseanmälan på knappen nedan så hör vi av oss!

Vänliga hälsningar,
Marie Roslund, rektor.

Intresseanmälan

Live-möten 19/1

Live-möten på Google
Den 19 januari kl. 17 kan du som ska börja gymnasiet delta i digitala möten med oss. Du är välkommen in i det digitala rum du vill besöka. I samtliga rum kommer det att hållas en kort presentation varje hel och halvtimme. Däremellan svarar lärare, personal och ambassadörer på era frågor. Välkomna!

– Rektor/biträdande rektor
– Grafisk design och reklam / Design och inredning
– Hår- och makeupstylist
– Ekonomi
– Uniform och beteende
– Heltidsmentorer

Länkar till de olika live-mötena kommer upp den 19 januari.

Allt om vår skola

Vill du veta mer om våra gymnasieprogram, lära känna vår rektor och våra elever? Se filmen nedan!

Våra program

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: lund@dbgy.se.

Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Anmäl dig nedan.

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss centralt i Lund på Skomakaregatan 12, precis vid Mårtenstorget. Vill du redan nu se hur vi har det på skolan? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Josefin läser estetiska programmet

”Det går att lära sig på många olika sätt.”

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.