Digitalt öppet hus 28/1


Träffa oss digitalt 28/1

Extrainsatt öppet hus för ekonomiprogrammet
På torsdag 28 januari kommer vi ha ett extra digitalt öppet hus med fokus på ekonomiprogrammet. Vi ses på Google Meet kl. 17-18, då kan du ställa frågor till våra elever och lärare, och få mer information om vårt ekonomiprogram.

När? 28 januari, kl 17-18
Var? På Google Meet. Länken till mötet publiceras här på vår hemsida samma dag.

Gör en intresseanmälan!

Vill du veta mer om oss och få en inbjudan när vi tar emot besökare på öppet hus igen? Gör en intresseanmälan på knappen nedan så hör vi av oss!

Vänliga hälsningar,
Marie Roslund, rektor.

Intresseanmälan

Allt om vår skola

Vill du veta mer om våra gymnasieprogram, lära känna vår rektor och våra elever? Se filmen nedan!

Våra program

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: lund@dbgy.se.

Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Anmäl dig nedan.

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss centralt i Lund på Skomakaregatan 12, precis vid Mårtenstorget. Vill du redan nu se hur vi har det på skolan? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Josefin läser estetiska programmet

”Det går att lära sig på många olika sätt.”

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.