DBGY Malmö


City


Det är viktigt för oss att det går bra för dig!

Vår skola växer – HT 2022 slogs vi samman med CyberGymnasiet Malmö City under namnet DBGY Malmö City. Vi erbjuder nu ännu fler utbildningar, allt från Elteknik till Frisör. Vår systerskola i Malmö heter Malmö Söderport.

Vi är en skola som vill göra skillnad och samarbetar därför med Amnesty. Samarbetet innebär att frågor som rör mänskliga rättigheter ska ha en central roll i undervisningen.

Vi värnar om relationer och är övertygade om att engagemang är nyckeln till en bättre värld. Det personliga engagemanget vi har kring din framgång och ditt välmående är viktigast och det visar vi bland annat genom vår unika utbildning i resiliens.

Läs mer om vårt erbjudande

Våra program 2023

Det här får du som elev!

Drottning Blanka består av omkring 30 skolor över hela Sverige och vi jobbar alla efter devisen det är viktigt för oss att det går bra för dig. Men vad innebär det egentligen för dig som elev?

Nyheter

15 december 2022

”Har man driv kan man lära sig hur mycket som helst.”

Oliver och Viggo läser tredje året på El- och energiprogrammet på Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö City. Nu står de på...

Läs mer

2 december 2022

Årets julhälsning från våra elever

I mörkare tider finns glimtar av ljus, Omtanke, klappar och såklart öppet hus! 18 januari vår dörr öppen stå, Vi...

Läs mer

1 december 2022

”Man märker att de verkligen brinner för det de gör.”

Shams går i årskurs 1 på Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö City och läser profilen Medicin som tillhör det Naturvetenskapliga programmet....

Läs mer
Se alla nyheter

Lär känna oss

Elev för en dag


Upplev en vanlig skoldag