Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!

Vi vet att gymnasievalet kan kännas svårt. Därför har vi samlat information om oss och vad som händer på vår skola här. Vi hoppas att du kan få svar på många av dina frågor, men du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta något mer!

——— Sidans innehåll ———

Våra programElevintervjuDBGY-elever poddar om gymnasievaletVår katalogGymnasietestet

Håll dig uppdaterad

Vill du hålla koll på vad som händer hos oss och få information om skolan? Lämna då en intresseanmälan nedan! Om du undrar något är det bara att ringa eller mejla oss på 073-256 06 14 eller malmocity@dbgy.se.

Hoppas vi ses!
Åsa Lilius, rektor.


Få mer information om oss

Öppet hus


Under hösten planerar vi att ha öppet hus som vanligt - äntligen kan vi träffa alla er intresserade elever igen! På vår öppet hus-sida hittar du alltid aktuell information.
Vi ses!

Intresseanmälan


Lämna en intresseanmälan för att få information och påminnelser om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta inför ditt gymnasieval!

Elev för en dag


Vill du besöka oss en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever, lära känna skolan och programmet du är intresserad av!

Våra program

Emelie läser Försäljnings- och service-
programmet

”Lägg mycket tid på att kolla upp de program du är intresserad av.”

DBGY-elever poddar om gymnasievalet

Gymnasievalet kan kännas svårt, därför att det är många saker att tänka på. Man vill trivas, vara säker på att man får kompisar, ha hyfsat nära till skolan och inte minst plugga något som man tycker är kul och har användning för i slutändan. Hur får man egentligen ihop det?

Bea och Elena är två elever på Hotell- och turismprogrammet hos oss. Med två helt skilda historier bakom sig och mål framför sig, berättar de i sin podd ”Chatten” om sina gymnasieval och framtidsvisioner. Hur ska man tänka när man väljer gymnasium? Vad gör man om man känner att man hamnat fel? Hur hanterar man rädslan för ensamhet? Och vad är fördelen med att gå ett yrkesprogram? Det och mycket mer kan du ta reda på i avsnitt två – lyssna via knappen nedan!


Ladda ner vår katalog

Vill du bläddra i årets katalog? Då kan du ladda ner den här! Där kan du läsa mer om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: malmocity@dbgy.se.

Svårt att välja program?

På Gymnasiekoll.se kan du göra ett enkelt test för att se vad som passar dig. Testet bygger på en AI som matchar dina svar mot elever som redan går på gymnasiet, och berättar mer om de program som passar dig bäst.