Digitalt öppet hus


Träffa oss digitalt

Vi ser fram emot att träffa dig på våra öppna hus på ett tryggt vis, men vi har även den här sidan där vi berättar allt om skolan digitalt. Här har vi samlat all information om oss och vad som händer på skolan.
 

Undrar du något?

 
Du kan såklart alltid höra av dig till oss på mollan@dbgy.se.

 

Gör en intresseanmälan!

Vill du ha mer information om oss? Gör en intresseanmälan på knappen nedan, så skickar vi information om oss och meddelar dig när vi tar emot besökare på öppet hus igen.

Hoppas vi ses!
Åsa Lilius, rektor.

Intresseanmälan

Det är viktigt för oss att det går bra för dig!

Vi har ett starkt fokus på engagemang för att du ska utvecklas och trivas under dina år på gymnasiet.

Missade du vår livesändning?

Ingen fara, du kan se den här:

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.


Våra program

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: mollan@dbgy.se.

Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Anmäl dig nedan.

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i våra lokaler

Vill du redan nu se hur vår skola ser ut? Gå en runttur hos oss nedan!


Elin pluggar hotell- och turismprogrammet

”Jag känner verkligen att jag valde rätt.”

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.