Digitalt öppet hus

På den här sidan hittar du information om oss och våra program, du kan ta en 3D-tur i våra lokaler och dessutom kolla in vårat live-öppet hus som vi hade på Facebook den 5 maj.

Har du frågor om skolan, gymnasievalet eller vill du börja hos oss? Du kan såklart alltid höra av dig till oss på soderport@dbgy.se.

 

Se vår live-stream här!

Den 5 maj hade vi ett live-sänt öppet hus på Facebook. Kunde du inte vara med? Du kan såklart kolla in det fortfarande!

Har du frågor eller funderingar som inte besvarades får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.
/Annika Silverup, rektor DBGY Söderport

Ta en rundtur i våra lokaler

Vi finns på Per Weijersgatan 4 i centrala Malmö. Vill du redan nu se hur vi har det på skolan? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Vill du börja hos oss?

Vill du byta till vår skola eller har du kanske inte sökt gymnasieutbildning ännu? Bara hör av dig till oss på soderport@dbgy.se så hjälper vi dig med din ansökan.

Vi vill dessutom passa på att tipsa om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Våra program

Vill du veta mer om de program vi har på skolan? Nedan kan du titta filmer från varje program, och klicka dig vidare för att få mer information. Tveka inte att kontakta oss om du har en fråga!

Räddningsmedicin och akutsjukvård


Hår- och makeupstylist


DBGY-elever berättar

24 juni 2020

Linnea pluggar kriminologi på gymnasiet

Linnea Franklin går på Drottning Blanka Söderport i Malmö där hon läser Kriminologi på samhällsvetenskaprogrammet. Vad får du lära dig...

Läs mer

11 juni 2020

Lediga platser på Hår- och makeupstylist

För dig som ska börja gymnasiet i Malmö till hösten 2020 har vi fortfarande ett par platser kvar på hantverksprogrammet,...

Läs mer

8 maj 2020

Skollunch vid distansundervisning

Nu är det möjligt för elever på DBGY Malmö Söderport att hämta portionsförpackade skolluncher under den period som skolan bedriver...

Läs mer