Digitalt öppet hus


Digitalt öppet hus

Vi ser fram att träffa dig på våra öppna hus på ett tryggt vis, men vi har även den här sidan där vi berättar allt om skolan digitalt. Här har vi samlat all information om oss och vad som händer på skolan.

 

Chatta med oss

Under tre dagar i februari har vi chatten öppen här på vår hemsida. Skriv dina frågor till oss och få svar direkt av rektor eller en lärare.

Datum och tid för chatt
Måndag 1 februari, kl. 19-20
Onsdag 10 februari, kl. 19-20
Måndag 15 februari, kl. 19-20

Du kan såklart alltid höra av dig till oss på soderport@dbgy.se.

 

Få mer information om oss!

Nu när pandemin härjar över världen är det svårt för oss att träffas, vilket vi tycker är vädligt tråkigt. Därför rekommenderar vi dig att göra en intresseanmälan på knappen nedan, för att få mer informarion om oss och vad som händer på skolan.

Vänliga hälsningar,
Annika Silverup, rektor.

Intresseanmälan

Det är viktigt för oss att det går bra för dig!

Vi har ett starkt fokus på engagemang för att du ska utvecklas och trivas under dina år på gymnasiet.

Våra program

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: soderport@dbgy.se.

Hår- och makeupstylist


Räddningsmedicin och akutsjukvård


Beteendevetenskap


Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Anmäl dig nedan.

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.