Om DBGY Malmö Söderport

Vår skola ligger mitt finns i city i fräscha, mysiga lokaler som rymmer bland annat elevsalong, metodrum och stora, ljusa klassrum. Vi fokuserar på lärande, trygghet och höga ambitioner. Vi är ett av två DBGY-gymnasium i Malmö, läs mer om vår systerskola Möllan här och om DBGY här.

Det som präglar vår skola i Malmö och det som göra våra utbildningar lite speciella är att du kommer att känna av din valda profil i alla dina kurser. Våra professionella lärare samarbetar med varandra på ett tematiskt sätt för att du ska uppleva den röda tråden genom alla tre åren hos oss. Det är också viktigt för oss att du alltid får konkret feedback på dina prestationer. Då kommer du att veta exakt vad du behöver göra för att nå dina höga målsättningar.

I enkätundersökningar berättar våra elever att de känner sig mycket trygga på vår skola och att de verkligen uppskattar den support de får av sina mentorer. All personal på skolan har ett stort engagemang kring våra elever, och ser till att du har det du behöver för att nå dina mål.

Välkommen till oss på Drottning Blankas Gymnasieskola!